TJOHOOOOO!!!! 

Kikar in i bloggen för att önska….. ”Trevlig helg!” 

En mysig dag hemma hos mig, där både kropp, huvud och själ får en skön återhämtning.

Firar lite igen…. när jag har skrivit klart det här inlägget så har jag delat med mig av TVÅTUSEN inlägg! Det har blivit en hel del i stort och i smått. Hade ingen tanke när jag började att blogga att det skulle bli så här många. Jag har bara bloggat på och jag gör det för ♥️LIVET! ♥️

Precis som i min träning, jag tränar inte bara för nuet utan för framtiden oxå och för ♥️LIVET♥️

Lite höst är det faktiskt nu och när jag vaknade så var det ca 17 grader i lägenheten. Men med levande ljus och med ett skönt träningspass så steg värmen både inne och i kroppen.

Det här goa minnet ploppade upp på Facebook i dag, för ett år sedan så tränade jag ute på gräsmattan med mina bildäck. Testade att göra om övningar i trappan till övningar i bildäcken istället och det funkade. Inte i alla övningar men i en hel del!

Tack från hela mitt hjärta till alla som hänger med mig i bloggen. Ni ger energi och det är så mäktigt att det jag bloggar om gör skillnad för någon annan. ♥️

Ha en go helg och Ta hand om dig!

Kram!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.