TJOHOOOOO!!!

I går så gjorde jag min första arbetsdag för det här året, ringrostig och tacksam att lösenorden till datorn finns nedskrivna på ett papper. Hade ingen koll och jag tar det här som ett gott tecken att jag lämnar jobbet på jobbet!

I dag så har jag varit ledig och absolut den bästa höjdpunkten i dag, fika med en av mina före detta absolut bästa kollega som oxå har blivit en riktig vän. Det finns personer som lämnar avtryck i mitt hjärta och det har den här killen gjort, så tacksam för all go feedback som jag har fått och får. 

Innan jag åkte hem igen så köpte jag en blomma till mig själv och bara för att jag är värd det! ♥️

Jag har inte gillat vit färg innan, det har inte varit någon färg för mig. Men jag har ändrat mig, den  vita färgen gör mig lugn i själen och nu håller jag tummar och tår att blomman överlever några dagar i alla fall. Fick tipset att spara den när den har blommat över och plantera ut den när det börjar bli vår. 

Innan jag började jobba lite med det här inlägget så körde jag ett YINYOGAPASS och yoga har blivit så mycket mer än en skön träningsform för mig. För mig har yogan blivit en skön återhämtning för kroppen och en vila för själen.

Det finns olika sorters yinyoga och massor med andra yogapass.De här passen och flera andra hittar du på youtube och Anna som leder passen är så inspirerande och duktig. 

I kväll så körde jag ett flödande yinyogapass och det är så skönt att få ”landa” på mattan, den står för trygghet och inte bara för träning. Ju mer jag tränar yoga, ju bättre blir jag på det och för mig handlar det inte om att pressa kroppen i de olika positionerna. Istället så lyssnar jag på min kropp, känner efter hur det känns i de olika övningarna. Ha en medveten andning och när jag har fokus på min egna andning så händer det något i kroppen. De spänningar som jag har släpper under passet och ibland så är det en suckande andning, inte alls ovanligt att känslor av olika slag kommer fram och jag bara låter det komma fram.

När passet är klart så känns det riktigt skönt i både kropp, själ och hjärta! ♥️

Ha en fin kväll så ses vi snart igen!

Kram! ♥️

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.