TJOHOOOOOO!!! 

Vilken go dag och med mycket fokus på träning och det bästa av det bästaste som stavas…….

😂♥️TRÄNINGSGLÄDJE♥️😅

Efter lite morronkaffe hemma i soffhörnet så blev det frukost på bryggan. Jag bara älskar att få gå iväg till bryggan och vattnet, en sådan lyx och det kostar ingenting.

Det behöver inte vara någon märkvärdig frukost, jag tar det som finns i skåpen och det jag är sugen på helt enkelt. I dag så blev det dubbelmacka med stekta ägg, kaffe, frukt och fil med müsli.

Jag har inte skaffat hund och inte någon häst om du undrar, när du ser burkarna. Det är bara lite kosttillskott som min kropp behöver för att må bra och jag köper det här på Granngården. Billigare och det funkar lika bra till oss tvåbenta som till hästar och hundar. Nyponpulver i den stora och glucosamin i den lilla burken. 

Vind i håret har jag fått i dag och jag fick hålla i grejerna när jag satt ute på bryggan. Flytbryggor, vind och vågor, en härlig kombination, jag lovar! 😂

Efter frukosten och lite skönt häng på bryggan, så plockade jag fram mina minibands och körde ett pass. Mycket fokus på ben och rumpa och så lite armar och bröst. Så gött att träna på bryggan och när jag var färdig så hoppade jag ur träningskläderna och körde vidare med vattenträning. Badkläderna hade jag under träningskläderna, ett smart sätt att inte hitta på några dåliga ursäkter att inte bada. 

Jag älskar att simma när det är vågor och så ljummet i vattnet. Helt ensam och det är en speciell känsla att simma i öppet vatten, en sådan otrolig frihet. Respekt har jag för vatten och speciellt när jag är helt själv, simmar där jag når botten ifall jag skulle få kramp. Blandade simningen med lite övningar, jag gör inte vattenträningen svårare än den behöver vara. Leker, plaskar runt och har det kul helt enkelt samtidigt som jag njuter. 

Så här såg det ut på min gräsmatta för ett par timmar sedan.

Varken jag eller kroppen var färdigtränad så det blev ett skönt pass till och jag har tränat med vind i håret.  Vissa dagar tränar jag mer och vissa dagar mindre och så gjorde jag när jag tränade på gymmet oxå. Då var onsdagarna MIN MEDLEYDAG!! ♥️ Många härliga timmar på gymmet och i vattnet och så fina minnen från mina år på MEDLEY! 

Det jag har börjat att göra, det är att stå på knäna t ex när jag kör bicepscurl eller som på bilden, axellyft med en arm. Allt för att träningen ska bli roligare och mer varierad, hantlar behövs inte. Vanliga stenar eller något annat funkar lika bra. Lite rock and roll med ringen blev det oxå, fattade först inte varför jag inte fick något riktigt snurr på ringen. Men efter en stund kom jag på, att jag rockade loss i motvind och det blev lite extra träning för mage och rygg. 

Ett av mina absoluta favorithandtag på gymmet är den du ser som hänger i gummibandet. Vet inte riktigt vad den heter men när jag tränade på gym så älskade jag att sätta fast den i kabelcrossen.

Jag har skickat efter den ifrån E-bay och det funkar att sätta den i gummibanden oxå. VILKEN LYCKA att få till några sköna goa övningar och det går att köra tungt oxå. Med hjälp utav olika motstånd på banden och hur långt du är ifrån fästet så kan du få en otroligt bra variation i träningen.

Har återigen lekt fram träningen, hängt i banden och i det svarta snöret. Trillat ikull, upp igen och på det igen. Testat olika roddövningar, på ett ben och på två ben, lekt fram olika situps med mera, med mera. Känns det bra i kroppen så kör jag bara på och om det inte gör det, så ändrar jag på något tills det känns bra. 😀

Det känns gott i hela mig nu och jag är så sjukt tacksam att jag valde ♥️LIVET OCH TRÄNINGEN! ♥️

Nu ska jag hänga lite tvätt och ta hand om disken!!

Ha en go kväll och Vet du vad⁉️

DET ÄR FORTFARANDE SOMMAR MED LITE OLIKA VÄDER‼️😂

Kram och Vi ses!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.