TJOHOOOOOO!!!! 

YEEHHHHH….. Nu är jag på gång på riktigt med min träning och kroppen är med och huvet!!

De första dagarna efter semestern så var hela jag lite småseg och jag fick inte till träningen riktigt. Men i dag så körde jag friskvård på jobbet och där kom energin tillbaks. Att hänga med en go träningskompis som oxå älskar att vara ute och träna, bättre än så kan det knappast inte bli. 😅

Att få jobba med friskvård och på lite olika sätt, betyder hur mycket som helst för mig. Det är inte det som står på lönelappen som betyder mest, istället är det att få möjlighet att jobba med det som jag brinner för och som är en stor del utav mig.

♥️SÅ TACKSAM FÖR DET HÄR! ♥️

Innan jag åkte hem så blev det en liten lunchpaus på BILTEMA.

Lite vila när jag kom hem och innan jag drog iväg ut i naturens egna gym för att träna själv.

Älskar det här läget och i dag så testade jag bland annat den här övningen, en av övningarna från VECKANS UTMANING! De andra två var dips och situps!

Jag har en go utmanare,  jag är så stolt över honom och så tacksam att han ”kastar” ut mig ur trygghetszonen ibland. Den här övningen gillar jag och meningen är att jag så småningom ska klara av att klättra upp på en vägg eller mot ett träd/berg med fötterna, stå med raka armar och ben för att sedan klättra ner och göra en armhävning. Om det inte syns på bilden så har jag fötterna på en sten, jag kör med delmål fram till  mitt mål och DIT SKA JAG‼️‼️‼️‼️‼️

I dag så var det lite slirigt i gräset och på stenarna av allt regn men det är det här som är så kul med att träna ute. Lite halkigt, blött och så skitigt och ett helt perfekt läge. Kolla mina skor på en av bilderna och när de ser ut så där och helst lite till, då trivs jag!

Här är några andra övningar som jag kört i dag!

Att använda stenar som träningsbänk, det är grymt kul.

Jag älskar att testa olika stenar med olika höjd! Ibland så ligger jag kvar, ibland så åker jag av och det är det här som gör att det händer något när jag tränar!

Att använda det som finns i naturen är något som jag gillar mer och mer. Ju mer jag vågar testa, leka fram träningen, ju möjligheter kommer jag på. Här sträcker jag ut ena benet när jag kör armhävning. Jag testade att jobba i olika rotationer med benet och det som var häftigast var att sträcka det åt sidan, övningen blev tyngre på en gång! 

Här leker jag fram träningen med hjälp utav ormbunkar!

Busenkelt och kul på en och samma gång‼️Använder hela kroppen när jag tar mig framåt och jobbar med rotationer. Smyger över buskarna med så stora steg som möjligt och nästa runda så går jag som vanligt och har brett mellan fötterna, stannar till och kör några goa sköna övningar.

Det här är så kul och jag tänker knappt på att jag faktiskt tränar!😂

Jag kan ärligt erkänna att jag var sjukt trött i kroppen efter passet men det var den där härliga trötthetskänslan som kickade in. Så härligt skönt att träna ute, frisk luft med härligt syre! 😅

Bonusen är utan tvekan att träffa på alla djuren som bor där ute i naturen. På förmiddan så såg vi ett rådjur och på nära håll, myrorna till exempel, fåglarna och när jag tränade själv så fick jag lite sällskap av en ekorre. Säg det gym mer än naturens som har levande djur‼️

Nu tar jag helg och i morron så är det sovmorron!

Ha det bäst och Var rädd om dig!♥️

Kram!

 

 

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.