TJOHOOOOO!!

Fredagskväll och så är det där med fredagsmys…..

Vet inte om det har att göra med åldern, men jag kan lika gärna köra tisdagsmys. På tisdagskvällarna är jag inte hälften så trött som jag är på fredagskvällarna och varför vänta till en fredag och mysa?!

Det har varit en go vecka, haft hantverkare i min lilla lägenhet under några dagar och nu är värmepumpen på plats. Jag har väntat länge men nu när den är här, så känns inte väntan alls lång. Det känns som julafton i dag, jag njuter utav värmen i lägenheten och det är en sådan skön värme. Det känns som det är friskare luft i lägenheten oxå och det är skillnad på värme och värme. 

Alla element är avstängda och helt otroligt att den där lilla apparaten kan värma upp en lägenhet. 

I går när jag var på MAXI och handlade, så kunde jag inte motstå att köpa glögg och favoriten, HALLON OCH LAKRITS! Den är så god, så jättegod och jag har njutit till hundratusen utav den.

Glögg i en termosmugg och så uteträning på det, en grymt go kombination! ♥️

Jag har mycket att se framemot, snö, vinter, uteträning och så en ryggsäck packad med lite matsäck.

Ha en jättego helg och Ta hand om dig!

Kram!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.