TJOHOOOO!!!

Alltså….. min älskade bästaste uteträning och vi två, vi hör ihop! ♥️

Vilken skön eftermiddag jag har haft ute i naturen och jag fick till ett riktigt skönt pass. 

Jag har njutit, jag har kämpat, svettats och både ben och armar har skakat! Men det är det här jag älskar så mycket och för mig är träningen något som jag ska längta till. 

När jag är härute så minskar stressen och ångesten och jag känner verkligen att både kroppen och själen blir starkare.

Min krisreaktion finns fortfarande kvar men jag är på väg framåt, naturen läker, träningen och den mentala styrketräningen ger så mycket tillbaka. ♥️ Så tacksam för Olofs Pepp, mina fina verktyg så jag kommer framåt, för det är däråt jag ska. 

Snön är på väg att försvinna mer och mer, så skönt!

Lite eller mycket förvånad blev jag när jag kunde ligga på knä och sitta/ligga ner direkt på gräset utan att bli blöt, inte ens skitig. Gissa hur mycket jag har njutit utav att komma marken så nära, jag lovar att  det här var den bästa stunden på länge och jag längtar allaredan tills nästa pass.

Fortfarande så är det snö kvar på själva spåret, bitvis men skaren är borta. Det är dagsmeja på vissa ställen, lerigt och halt och tur att jag har en egen tvättmaskinen. Nu hänger kläderna på tork, rena och väntar på att de ska hänga med mig ut igen, snart….. i morron! ♥️

Jag har bara lekt fram träningen, testat och känt efter hur övningarna känns. Älskar att köra rotationer och det är en skön utmaning när underlaget är ojämnt oxå. Jobbat med gummiband, med min egna kroppsvikt och med det som finns därute i naturen och för mig räcker det. 

Nu är jag nykär i min uteträning och jag har så mycket att se framemot. Få vara med och se skiftningarna i naturen under tiden jag rör på mig, sätta mig ner och bara andas och ta in dofterna, lugnet, stillheten och få känna vind i håret! ♥️

Nu ska jag snart sova, sömnen är viktig för att jag ska må bra.

Den går lite upp och ner men jag sover bättre när jag rört på mig under dagen.

Ha det så gott och Var rädd om dig!♥️

Kram!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.