TJOHOOOOO!!!

Utanför mitt fönster just nu, så skiner solen från en blå himmel med lite moln.

Lite kontraster från i går, då det var en grå himmel och ett härligt duggregn! Det är sällan vädret stoppar mig för att göra det jag har tänkt att göra, så i går så körde jag på lite grönt tema. 

Jag klippte gräset och i regnet, blött och grönare än grönast‼️😂😂😂

Det var långt och tala om att regn ger både energi och syre, såväl till gräset som till mig. Fick klippa två gånger med en räfsning emellan och som bonus så fick jag till en VARDAGSTRÄNING!

Lite kantklippning med min blåa sax och några sommarblommor till hamnade i komposttunnan. Hade en liten tanke att jag skulle övervintra min mårbackapelargon, men så blev det inte. Den var planterad med en annan växt i krukan och när jag kom på att jag måste dela på dom så försvann mitt tålamod på en gång. 😉 Jag köper en ny till nästa vår istället!

Kolla här….. en go belöning när jag kom in och det här är viktiga saker att tänka på! 

Vet du vad⁉️

Jag lyckades med min lilla utmaning, att gå från tre lagerhyllor till två stycken. Efter mycket röj och släng, så blev resultatet det här. Ena lagerhylla står i förrådet och det som jag hade förr på två hyllor får plats på en nu och ändå så finns det utrymme kvar. Jag är sjukt nöjd och nu får hyllan stå kvar i köket tillsammans med lite annat tills förrådet är klart! 

Ju mindre grejer jag har att hålla ordning på, ju bättre mår jag! ♥️

Jag har fått tillbaka min golvyta i rummet och så skön känsla att kunna träna på lite mer utrymme nu. Ingen risk att jag får några hyllor över mig längre, hyllorna stod där ett tag. Den tredje hyllan har bytt ägare och skönt att någon ville ha den. 

Undrar om min badsäsong är över för den här året? 

Jag badade i fredags, det var skönt i vattnet men liiite svalt när jag kom upp på bryggan. Hur eller hur så finns Emån kvar, bryggorna är kvar ett tag till och jag kan fortfarande gå dit och bara njuta!

Efter allt trädgårdsfix och lite stök och bök inne, så blev det en runda till utegymmet. Den här ställningen är min favorit, så skönt att hänga, sträcka och pendla och självklart så är mina axlar uppvärmda innan jag börjar hänga. Lite halt i går av allt regn och det gäller att ha lite mer fokus på greppet då. Träningshandskar är inte helt fel och ofta så har jag med mig gummiband som jag hänger i ställningen. 

Jag kan inte bo bättre, nära till vattnet, naturens egna gym och utegymmet samt att jag har ett eget litet utegym på gräsmattan. Det är här jag kopplar av från vardagen, hämtar ny energi och gör det som jag brinner allra mest för, få vara ute och röra på mig.

Sista jobbardan för den här veckan, en liten stund på kontoret och sedan om allt går som det är tänkt så är det friskvård och så klart ute i naturen någonstans som gäller.

Ha en go dag och Ta hand om dig!

Kram!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.