TJOHOOOOO!!!! 

Behöver vi alltid vara på topp?

Näe, absolut inte och både du och jag är helt OK när vi inte är på topp! 😀

Den här peppen gjorde jag för något/några år sedan och en Facebookvän delade den och den kom i precis rätt tillfälle. Jag har en dag i dag där jag inte är på topp, har så mycket saknad i kroppen. Saknar mina två före detta kollegor så otroligt mycket och ändå så är de bara ett samtal bort. Vet att en kollega till kommer att gå mot nya utmaningar och de här tre kollegorna är riktiga vänner oxå. De har funnits där när jag mått dåligt, varit glad, tacksam med mera och gett mig så jättemycket go pepp så jag har orkat ta ett steg till. ♥️

Tidigare i dag så var jag ute i trädgården och grejade lite. Brukar ofta köra några övningar mot kabeltrumman och när jag gjorde det i dag, så åkte både jag och trumman ner i backen. Bottnen gav vika och på ytan så såg den OK ut men under ytan så var det något helt annat.

Fick mig en ordentlig smäll men jag reste på mig igen. 😉 Kan jämföra mig lite med kabeltrumman faktiskt, på ytan så syns inte det jag kämpar med men på insidan så känns det. 

Det här citatet gjorde jag för en liten stund sedan och det där stämmer så bra. Att ha rätt personer vid min sida betyder så otroligt mycket, det finns vänner och så finns det riktiga vänner! ♥️

En riktig vän för mig är någon som jag kan lita på, som finns där i uppförsbackarna och när jag går med lätta steg. De här tre personerna är mina riktiga vänner och jag har mycket att tacka dom för. De har inte bara sett mig i jobbet utan de har sett hela mig och det är stort! ♥️

Det här inlägget har jag skrivit till mig själv, behöver skriva av mig lite. Tårarna rinner av både tacksamhet och saknad. Kanske inte världens roligarste inlägg att läsa men så här ser min verklighet ut. Jag är ingen superwoman, jag har oxå dagar som är tuffa och jobbiga.

Tack för att du har läst det här och att våga visa sig svag är ett tecken på en bra mental styrka!

Gonatt och Sov så gott! 🙋💤💤💤

Kram! ♥️

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.