TJOHOOOO!!

Nu är jag tillbaka igen och med ett sprillans nytt blogginlägg. Det har gått några dagar sedan jag bloggade, har inte tröttnat på att blogga. Men det har varit en vecka som har tagit energi och som gett mig massor av energi tillbaka.

Har fokuserat på att ta en dag i taget och det funkade med det tänket!

Att komma ut i naturen är det absolut bästa jag vet, det är den finaste gåvan och belöningen som jag kan ge till mig själv. Jag älskar allt det där som finns därute, lugnet, stillheten och ensamheten. 

Att göra iordning en liten enkel matsäck och sedan bara traska iväg ut, det är GULD för mig. I dag så blev det varm chokladmjölk, stekt äggmacka, några pepparkakor och lite frukt och så vatten förstås. 

Bara att sitta mot en trädstam, vila huvet mot stammen och känna tryggheten som trädet ger, så mäktigt och så stort. När jag åt min lilla matsäck så duggade det av små, små regndroppar. Varmt och skönt och bättre än så här kan det knappast inte bli. 

Mina älskade BungyPump stavar, de hänger med mig. Utan dom känner jag mig ensam och lite övergiven, faktiskt! Att gå med stavar känns verkligen som jag går på tur, ryggsäck på ryggen med matsäck och fokus på att bara njuta utav naturen. Stanna till, andas med magen, ta lite bilder och gå vidare. På bilden ovanför här så kör jag världens enklaste övning men som kan både trötta ut kroppen och ge dig och mig utmaningar. Du står upp, sätter dig ner, ställer dig upp, ner igen och så håller du på tills du blir trött i hela kroppen. Enklare än så kan det knappast inte bli och det enda redskap du behöver är din egna kropp och en skön rätt inställning.

Mitt ute i skogen så stannade jag till och körde Dagens Pass från Försvarsmaktens träningsApp, MAGEXPRESSEN! Jag älskar den här Appen och alla filmer med övningar är filmade ute. Bara det gör att jag blir skönt inspirerad och motiverad till att köra pass. 

Till mitt eget självförsvar så hade jag kört små korta pass under promenaden och på morronen så blev det ett pass med PILATES från MyMOWO också en stor favorit hos mig. Om du undrar hur jag kunde bli så trött efter ett pass på cirka 15 minuter. 

När magen var färdigtränad så bara la jag mig på träningsmattan, pustade ut, gav mig själv massor utav beröm. Det är bara jag själv som vet hur jag kämpat, haft kul, tröttat ut mig, hämtat upp ny energi därute i naturens egna gym. LIVET ÄR SÅ GOTT JUST NU! ♥️

En skön och go helg är snart slut och en ny vecka är på gång. Olika möten blandat med friskvård kommer att finnas med och jag tar med mig de här goa stunderna från den här helgen, som lite extra drivkraft för att fixa det jag har framför mig!

Nu ska jag fixa lite matlådor och lite smoothie!

Ha det så gott och Var rädd om dig! ♥️

Kram!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.