TJOHOOOOOO!!!! 

Alltså….. känslan att dra på mig träningskläderna, ta med mig mina BungyPump stavar och sedan bara gå rakt ut i naturens egna gym, så underbart och så mäktigt på många olika sätt. Ibland så får jag lite flashback när jag tränar och jag blir påmind om hur min kropp fungerade innan jag började att träna. Om du kollar på bilden när jag lyfter grenen mot himlen, helt otänkbart att jag skulle ha klarat av det innan träningen kom in i mitt liv. Flera, flera gånger under mitt pass i dag, så har det pirrat av tacksamhet i hela mig.

Inte så konstigt kanske att jag älskar att träna och röra på mig och återigen….

”I DAG ÄR DET TRÄNINGEN OCH DEN MENTALA STYRKETRÄNINGEN SOM ÄR MIN MEDICIN, DEN KOSTAR INTE MÅNGA KRONOR OCH HELT UTAN BIVERKNINGAR!” 

Lugnet finns därute i naturen och det får jag ta del utav, så fina härliga naturupplevelser, frisk luft och dagg som svalkar mina ben och allt det här är helt gratis. ♥️

Jag fick till ett riktigt skönt pass på förmiddan i dag och jag har bara lekt fram träningen. Kört mycket fartlek, backträning och styrketräning blandad med skön rörelseträning. Testat lite olika stavtekniker med stavarna genom att ändra längden ca 10 cm och fick ett helt annat frånskjut som gav puls‼️😅

Att träna ute i naturen och i skogen och följa årstiderna samtidigt, det är en härlig upplevelse. Nu har det växt upp långt gräs på vissa ställen och då hittar jag inte mina favoritredskap/ställen utan får leta efter nya istället. Det är det här som gör min träning så kul, utmanande och den gör mig oxå nyfiken.

Den första tiden när jag tränade ute så var jag näst intill livrädd för alla småkryp och lite större djur.

Men MOD är en muskel som går att träna upp, precis som biceps, mage och de andra musklerna. Jag är inte rädd längre, respekt har jag för en del djur och det är så mäktigt att komma så nära dom som jag gör ibland.

Återhämtning och frågar du mig, så är den minst lika viktig som uppvärmningen är. 

Jag har svårt att tänka mig ett pass utan att få en skön återhämtning som avslutning. I dag så valde jag att köra det på bryggan, helt perfekt ställe att varva ned på. Vi har flytbryggor på våran badplats så jag får en skön gungning på köpet. Lite svalt i vattnet men ändå skönt och så nära att jag hoppade i med träningskläderna. Det är en go belöning att avsluta passet med ett dopp!

Lite KVÄLLSMYS, glass, jordgubbar, melon, salta lakritsflakes och kaffe! 😀

En go dag har det varit, dax att gå ut en runda och spana efter sniglar‼️

Ta hand om dig och njut utav sommaren!

Kram och Vi ses!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.