TJOHOOOOO!!

UNDERBARA NATUR…..

Här är några bilder ifrån ett skönt och uppfriskande friskvårdspass lite tidigare i dag!

Att få komma ut i naturen och känna på vädret, det är bland det finaste jag kan ge till mig själv.

Så mycket livskvalité och i dag så har vi fått gå på skare och det har jag inte gjort sedan jag var barn. Det kändes som vi svävade fram, så magiskt och tänk att alla dessa små fina snöflingor bär oss.

Det handlar inte bara om att köra övningar ute i naturen, det finns så mycket mer därute. För mig har det blivit allt viktigare och viktigare att stanna upp, fundera på vad det är som ger mening till mitt liv? Utan tvekan så är det att få komma ut i naturen, det är därute som jag läker och får ny styrka och ny energi. Bara att stanna upp och andas, djupa fina andetag, släppa ner axlarna och bara få vara, så stort och det här är helt gratis och ger inga biverkningar men kan vara beroendeframkallande. Jag lever gärna med det beroendet!

Ljuset, få se när himlen skiftar i färg, få både känna och se hur vädret ändrar sig. Snöbyar som upphör och börjar, vinden som får snöflingorna att blåsa i väg, skuggorna och så fågelkvitter. 

Fåglarna kvittrade även när det snöade som värst och det finns hopp om att våren är på väg.

Känslan att få krypa ner under en gran eller tall, ta skydd ifrån blåsten och sitta där och fika. Njuta utav livet, få till en skön återhämtning och bara ta in det som finns runt omkring oss. 

♥️Livet kommer så nära ute i naturen! ♥️

Jag försöker påminna mig själv om, att inte ta livet för allvarligt men tillräckligt allvarligt så att jag kan njuta utav det medans det pågår.

Det här försöker jag oxå uppmana och inspirera andra med, vi har bara ett liv och det ska vi vara rädda om. Just nu när jag halvligger i soffan och försöker få till ett blogginlägg så snöar det utanför mitt fönster. Visst…. jag längtar oxå till våren men under tiden jag väntar så passar jag på att njuta utav det vädret som finns, vi har i alla fall ett väder och jag är vid liv.  ♥️

Nu ska jag lägga ifrån mig plattan och gå iväg till affären. Lyx att kunna gå till affären och att ha den på hemmaplan. I kväll så ska jag unna mig något extra gott, bara för att jag ♥️ är värd det!

Personen på bilden har godkänt att den är med i bloggen.

Må så gott och Var rädd om dig själv! ♥️

Kram!

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.