TJOHOOOOO!!!! 

När jag bloggade i dag på morronen, så var det mulet utanför mitt fönster men efter ett tag så blev det en blå himmel med härliga ljumma sommarvindar!! Livet är bara så underbart men hur konstigt det än låter, så längtar jag efter att få lite regn på mig.

Tänk att gå ut på gräsmattan och köra ett pass i ett härligt sommarregn, barfota och inga regnkläder!

Jag lovar, att det är så skönt och uppfriskande! 😀

För några timmar sedan så blev jag så grymt träningssugen, stackars den som hade försökt att hindra mig!! 😉 Känslan att bara kunna gå ut på gräsmattan och köra ett pass, är helt obetalbart! Helt underbart att kunna träna barfota i gräset, fötterna mår jättebra av det och känslan att få känna gräset under fötterna. Inga svettiga, varma träningsskor och blöta strumpor, bara gröna fötter när passet är klart! Det kan jag leva med!! 😂

I kväll både tränade jag och planerade träning när solen gick ner och det är något speciellt, helt magiskt.  

Min nya lilla nalle fick följa med ut och det känns skönt ibland att få lite sällskap! Kolla vilka mörka ögon, det kändes som han hade koll på mig. ”Inget fusk med träningen nu‼️” 😉

Återigen….. jag älskar min baksida och det har blivit mitt sommarrum! Så mysigt att gå in och fixa lite mellanmål och ta med det ut, det är en frihet som betyder mycket för mig! I kväll så blev det äppelklyftor som jag doppade i jordnötssmör. SUPERGOTT OCH SMIDIGT‼️♥️

Tål du inte jordnötter, så funkar mandelsmör eller varför inte, Nutella⁉️🙈🙉

Innan jag tog ett skutt in i duschen så planerade jag lite för en ny jobbvecka och en kort sådan. Jag jobbar bara måndag och tisdag men jag hinner med två friskvårdspass. Nu är det bollarnas tur att hänga med till jobbet samt små handdukar som vi ska köra lite glid med och soppåsarna är med dom oxå! För säkerhetssskull……. 😉

Nu ska jag släppa plattan och sova…..

Näeeeee, jag ska äta glass och det är bra för själen har en av mina finaste kollegor lärt mig. Det har fastnat i huvet och det stämmer, det han har lärt mig! 😉

Jag har aldrig ångrat ett träningspass och aldrig ångrat en glass!! ♥️

När det blir dax…..

Gonatt och Sov så gott! 😴💤💤💤💤

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.