TJOHOOOOO!!! 

Varför inte köra tisdagsmys istället för fredagsmys⁉️

Vet du vad? Det funkar hur bra som helst och egentligen mycket bättre än på en fredag. På fredagskvällarna är jag oftast så trött så jag somnar i soffan  men riktigt så trött är jag inte på en tisdag till exempel.

Jag gillar hösten och de där mörka mysiga kvällarna. Levande ljus, kuddar och fleecefiltar och det bästa,  varm mjölkchoklad. Inte med Oboypulver utan hemmagjord choklad. Smidigt och lätt att göra den själv, kakao, vaniljpulver, lite honung, några bitar med mörk choklad gärna med smak. Toppar chokladen med chiliflakes och det blir en go hetta. Något som är jättegott att ha i chokladen är små, små hackade bitar av mandel eller några goa frön om du inte tål mandel. 

Jag har utan tvekan världens bästa jobb, friskvård i alla dess former och varvat med försäkringsärenden, arbetsskador och rehabilitering. Det går hand i hand på något sätt och jag blir allt bättre och bättre på att ha besöken ute i naturen istället för i mitt lilla kontorsrum. Det är stor skillnad på att ha besöken ute, det blir ett helt annat resultat och mycket mer naturligt.

Både i går och i dag så har jag kört friskvård på två olika boenden, helt underbara goa träningskompisar som hänger med och bjuder på sig själva. Det här ger äkta energi och så mycket livskvalité, du anar inte. ♥️

Lite nya låtar, lite nya övningar blandat med gamla. Enkelt så ALLA kan vara med efter sin egna förmåga. Så här såg det ut i söndagskväll hemma hos mig, planering för passen, kör igenom låtarna, sitter övningarna, packar grejer och det är här jag laddar och taggar till mig! 😀

Lite nytt upplägg och jag har bland annat plockat in sportmassage i passen. Det är uppskattat och så otroligt mäktig känsla att se när gruppen masserar varandra och sig själva med bollar. Jag blir så varm ända in i hjärtat av att se det, helt underbart när de vågar testa foamrollisar och de andra grejerna. ♥️

Känner mig nästan som en egen liten företagare när jag packar ihop mina egna träningsgrejer. Men jag skulle inte vilja ha ett eget företag, jag trivs med att jobba i Vetlanda kommun och med det jag gör i dag. Nya mål, drömmar och en galen längtan att få jobba ännu mer med friskvård finns i hela mig och jag är på väg framåt. Steg för steg mot MITT MÅL‼️♥️

Snart dax att sova och i kväll kommer jag att somna med ett leeende på läpparna.

Gonatt och Sov så gott!🙋💤💤💤💤♥️

Kram!

 

 

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.