TJOHOOOOO!! 

Det finns saker i livet som är mindre roliga och ärligt talat, dötråkiga att göra. Rengöra ugnen till exempel är en sådan sak, i alla fall om du frågar mig.

Under hela sommaren så hade jag tänkt att göra det, men så blev det inte men så igår hände det till slut. Ugnen och gallret fick sig en genomkörare med vanlig tandkräm. Behöver inte vara Colgate, går lika bra med någon annan sort. Det är så smidigt och det funkar!! Du ska inte ha någon värme på och det du behöver är en svamp av något slag, varmt och skönt vatten, tandkrämen och rätt inställning till att ta sig an den där utmaningen. En mugg med kaffe bredvid dig, är ett litet tips‼️😀

Jag lovar, det doftar ljuvligt under tiden du rengör och en stund efter.

Frisk andedräkt i lägenheten‼️

Efter rengörningen så gav jag mig själv en riktigt go belöning och som stavas TRÄNING‼️♥️

Här tränar jag tillsammans med en halv foamrollis och den här är en riktigt go träningskompis. Den utmanar mig i balansträningen, är riktigt skön för mina fotleder. Eftersom jag har kvar skroten i den foten jag lyckades bryta rejält 2011, så behöver jag köra mycket prehabträning (förebyggande) på den och den andra foten får hänga med den oxå.

När jag tränar inne i vardagsrummet så brukar jag vända mig åt rätt håll och åt det hållet som min egna goa hejarklack finns, mina fina barn och barnbarn.

De levererar go Pepp genom sina leenden.♥️

Att stå med tårna på rullen är en liten go utmaning, mycket fokus på balansen och kroppshållningen samtidigt som mina fotleder mår bra och jag har kul under tiden.

På en av bilderna är det hälarna som har fått komma upp på rullen och jag älskar att köra knäböj när jag står så här. Jag sparar på mina knän, får inte alls så mycket belastning som när jag kör ett vanligt knäböj med fötterna på golvet/marken. Balansen kommer in här oxå samtidigt som jag får chansen att sträcka upp hela mig. Gör jag inte det, så kommer jag att tippa framåt. Självklart så tränar jag upp mina fotleder här oxå.

Jag har en riktigt bra rörlighet i den foten där skroten finns och det ligger massor av träningstimmar för att få det resultatet. Har inte känt av skroten, inget har lossnat och det är jag tacksam för.

Jag jobbar mycket med ”starka fötter” och sportmassage. Allt för att hjälpa min kropp så den mår bra och hänger med mig när jag utmanar den. Skulle foten börja krångla så är jag tveksam om jag kan jobba så mycket med friskvård och träna så mycket som jag gör i dag. Det är fötterna som bär mig och inte tvärtom.

Om du undrar varför jag nästan alltid har något i händerna när jag kör balansträning och jobbar med benen, så beror det helt enkelt på att träningen blir så mycket roligare. Jag får med hela kroppen, kör på med fantasi och kreativitet och så har jag kul oxå!😀

TRE VIKTIGA SAKER I MIN TRÄNING! ♥️

En lat och skön morron har jag haft och inget är planerat i dag. Så skönt att bara få vara och ta dagen som den kommer. De här dagarna behöver jag för att orka!

Ha en go söndag och Ta hand om dig själv.

Din kropp kommer att tacka dig, när du rör på dig.

Jag brukar se min kropp som min allra bästaste vän, vi är ett team! 😀

Kram och Vi ses!

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.