TJOHOOOOO!!

Så skön känsla att känna att livet återvänder sakta men säkert igen….. ♥️

Jag har fortfarande en bit kvar att gå innan den här krisreaktionen är över men jag är på väg framåt och jag går inte ensam, det är så gott att veta att det är så. ♥️

De här bilderna är från i går och att gå på en vanlig enkel grusväg, det gör mig pirrig i hela kroppen av tacksamhet och lycka. Jag sätter verkligen värde på det här, att bara gå, andas och njuta utav stillheten, utsikten, tystnaden och lugnet. Det här är min bästa medicin, som balsam för själen. 

Nu har till och med jag tröttnat på snön och att då upptäcka de där små fina vårtecknen, det ger hopp. Jag vet…. bilden är suddig! Tagit med mobilen, stående på en snödriva men knopparna finns där! Redo att slå ut mer och mer för varje dag som går. 

Det bästa från i går‼ ♥️♥️♥️♥️♥️

Att känna att glädjen i att träna och röra på mig! När jag har mått som sämst, så har jag inte haft varken energi eller ork till att träna på det sättet som jag är van vid att göra.

Jag har varit tacksam för mina BungyPump-promenader men i går kväll så kom energin tillbaks igen. Bara känslan att plocka fram grejerna igen, det är STORT! ♥️

Det blev ett kortare pass med rörlighetsträning, ett styrkepass med 4 övningar och det räckte gott och väl. Lite skön sportmassage för att mjuka upp bindvävnaden och till slut ett kortare yogapass!

Vet du vad?!

Jag tränade med tacksamhetskänsla i hela kroppen! ♥️

Ha en fin påskafton och säg några snälla saker till dig själv i dag!

♥️Tala om för dig själv, hur betydelsefull och viktig JUST DU ÄR! ♥️

Kram!

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.