TJOHOOOO och här är dagens sista inlägg, jag lovar!! 😉

Ibland så får jag till mig att jag har ett lätt jobb när jag kör friskvård, min egna och i jobbet. Men det inte många ser det är det här, planeringen innan jag kickar igång ett pass. När jag väl gör det så är det mesta jobbet gjort, då är det bara att köra på, ha kul och inspirera andra så gott jag kan. Det mesta jobbet ligger innan passen och jag klagar inte, det här med att planera och klura ut övningar gillar jag att hålla på med. 😀 Jag har växt som person och gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara. 

Nu har jag fått ordning på program, övningar och att ha koll på grejerna är nästan ett måste. Vill jag ha tag i t ex mag/ryggövningar, då underlättar det om jag vet var jag ska börja leta någonstans.

När allt var på plats så gick jag ut på en liten kvällspromenad, en skön kväll och myggfritt. 

Kissen du ser på bilden brukar jag träffa när jag är ute och går. Den är så kelig och gosig, ingen aning vems det är men du/ni som äger den har en underbar katt som ger mig mycket kärlek.

Mindre lätt att ta kort på den, eftersom den ville kela hela tiden! ♥️

Alltså, de här sommarkvällarna och ljuset som är helt magiskt. De här bilderna är tagna under promenaden i kväll och himlen ändrade färg flera gånger, så fint och mäktigt på samma gång. 

Ca en timme kvar på den här fina dagen och i morron är det en ny dag!

Vet du vad?

Nu ska jag äta glass, bästa tillfället att göra det är NU‼️

Gonatt och Sov så gott!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *