TJOHOOOO!!! 

Vet faktiskt inte riktigt om det finns rätt ord att skriva just nu……

Jag har haft en riktigt go dag på jobbet, både på kontoret och i eftermiddag när jag kört friskvård. Två pass i eftermiddag med så mycket äkta glädje och skratt från de som har hängt med mig och den känslan är så mycket 🌟GULD🌟.

FRÅN HELA MITT HJÄRTA….. ♥️

TACK FÖR ALLT OCH GRYMT BRA JOBBAT‼️😅😂

Första passet så busade jag runt på ett boende i Vetlanda med en härlig personal och de som bor där. Full fart i luften med vattenflaskor, skön rörelsedans till bland annat, Änglahund! Lite tips på rygg och fotövningar hann jag med och sist men inte minst en gofika, sedan var det dax att åka till Alseda bygdegård och träffa ett helt underbart gäng där! 😀

Jag berättade lite om resan och sedan så ”dansade” vi loss till Fröken Fräken, Änglahund, Låt sommaren gunga dig och några låtar till. Vilket ös, från början till slut‼️

Det är så häftigt att få med både puls, rörlighet, styrka utan att man ens tänker på det! Hela eftermiddan så har det varit så mycket fokus på 😂TRÄNINGSGLÄDJE😂 och det är det som är det viktigaste för mig att inspirera med.

Känslan att se ca 30 personer kasta vattenflaskor och bollar till varandra och till låten, ”Låt sommarn gunga dig”, höra och se alla skratta, få vara med när de plockar fram barnasinnet och att de själva upptäcker glädjen i att röra på sig!!

DEN KÄNSLAN ÄR SÅ MÄKTIG OCH DET ÄR INTE SVÅRT ATT VARA INSPIRATÖR I DET HÄR LÄGET….

LIVET ÄR VERKLIGEN ♥️WOOWW♥️ I DE HÄR STUNDERNA!  

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

TACK IGEN FÖR ATT JAG FICK VARA MED OCH HA EN JÄTTESKÖN SOMMAR!! 

Njut utav livet, lek, busa och Ha kul! 😂😂😂

Ett särskilt TACK till Vetlanda kommun, i de här stunderna så är jag extra stolt att få jobba hos er. Jag har verkligen fått växa och får växa som person och det betyder mycket för mig! 😀

Under båda passen i dag och nu när jag bloggar, så är jag så tacksam att jag valde ♥️LIVET♥️ istället för att ge upp för några år sedan. Jag har fått ett liv som är värt att leva!

I morron väntar ett nytt pass och på ett annat boende! Har packat om väskan och jag längtar efter att få träffa ett nytt gäng att busa runt lite med!!

Jag kommer att somna med ett leende på läpparna i kväll!

Gonatt och sov så gott! 😴💤💤💤💤💤

Kram!

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.