TJOHOOOOO!!!

Ett år äldre och ett år klokare och om jag har blivit så mycket klokare över en natt vet jag inte men äldre har jag blivit i alla fall. Det känns OK och jag peppar mig själv med att åldern, det är bara en massa siffror och inget att bry sig om.

Förra året när jag fyllde så var det snö och ca 20 minusgrader och i år så fick jag sol, några minusgrader och rimfrost. Så underbart att se solen lysa in genom fönstret och min orkidé som jag fick i present förra året av min chef och Vetlanda kommun blommar som du ser. Dagen till ära så kom den första blomman och flera är på gång. 

Började MIN DAG med kaffe och presentöppning. Jag är så nöjd och tacksam över det som jag har fått. Alltifrån böcker, varma strumpor, Aloe Vera lotion, trisslotter och en skattjakt i lägenheten.

Tack för alla fina sms, meddelanden och samtal som jag har fått under dagen. De värmer mer än du kan ana och förstå, en del meddelanden har varit så personliga från de som har gjort dom.

♥️TACK ALLA NI SOM TÄNKER PÅ MIG! ♥️

På förmiddan så var jag ute i min älskade natur och jag har njutit, jag lovar! 

Ensam mitt ute i skogen, minusgrader, sol, tystnad och en blå himmel. 

Det kan inte bli så mycket bättre och det här är tillräckligt för att jag ska må bra! 

Jag älskar att vara ute och röra på mig, andas och bara njuta utav det som finns runt omkring mig. 

När jag kom tillbaka från skogen så hade Sören kommit och med sig hade han pizzor ifrån Hasses gatukök i Vetlanda. Deras kebabpizza är helt underbart god, jag lovar! 

Det var inte bara pizza han hade med sig som present utan bakelser oxå och med rätt färg!

Jättegoda och så uppskattat!

Vet du vad?

För första gången i mitt liv så har jag gått på skattjakt och hemma i lägenheten. Det började med att jag pratade med Fredrik och Vilmer genom messenger och helt plötsligt så skulle jag ställa mig upp och vända på kameran så de kunde guida mig rätt.

Det här var riktigt kul och spännande, ibland när jag gick så var det för varmt och ibland för kallt. När jag till slut hamnade i den lilla hallen där det brändes, så skulle jag hämta en stol att klättra upp på. 

Här uppe på mina kartonger låg skatten och kolla vilken fin skatt som jag fick. Pyntad av Vilmer och i den så låg det hembakat fröknäcke och de godaste som jag har ätit och så min favoritchoklad. Den här presenten hade Fredrik och kanske Vilmer oxå, smusslat dit när de var hos mig vid nyår. Jag fattar inte hur de kunde göra det utan att jag märkte något och i min lilla lägenhet! 

♥️FRÅN HELA MITT HJÄRTA…..

TACK FÖR ALLT OCH TACK FÖR ATT NI KOMMER IHÅG MIG! 

Nu tar vi ett nytt år och min absolut största önskan är att jag ska få vara frisk…….

kunna få känna trygghet och tillit!

och upptäcka ännu mer av det som finns därute i naturen.

Har du tänkt på vad naturen ändrar sig när vädret skiftar?

I dag när det var kallt, sol och rimfrost så hade min älskade skog bytt skepnad! Det är så underbart att få uppleva det här! 

Jag vet…. många bilder ifrån naturen men det är ju ändå min födelsedag i dag! 😀

Kram och Vi ses!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.