TJOHOOOOO!!! 

Att säga Hej då och Tack och Puss till mina träningskompisar är bland det jobbigaste jag vet och då menar jag inte någon som har ett hjärta som tickar, utan det här handlar om mina älskade träningsgrejer! ♥️

Som tur är så händer det inte så ofta men i kväll så var det dax att tacka min älskade blåa träningsboll för alla goa och mysiga träningspass som vi har haft tillsammans genom åren. Bollen har hängt med i ur och skur i många år, varit med på pass ute med grupper och tillsammans med mig, mina barnbarn och när jag kört lite mer enskild träning. 

Den håller inte luften lika bra längre, pumpade upp den i går kväll och i dag så hade den tappat luft. Jag älskar att träna med bollar i alla dess former och den här var riktigt stor och skön att jobba med.

Jag har inte slängt den än, får ta det här sorgearbetet steg för steg! ♥️ Min rosa boll pumpade jag upp i kväll, gillar den oxå men den är inte lika stor som den blåa. En ny boll är på väg, en lila sådan och en 85 cm. 😀 Tur att det finns billiga och bra bollar att skicka efter. 

Jag älskar att träna med olika bollar, både med styrka, yoga, balans och rörelseträning och helst i kombination med andra träningsredskap.

Du kanske tycker att jag är löjlig som saknar en blå boll men jag bjuder på det i så fall. Oavsett om det är naturens egna redskap som jag tränar med, riktiga träningsgrejer, soppåsar eller något annat kul så är det grejerna och jag som tränar TILLSAMMANS‼️♥️

Jag har en otroligt stark kärlek till min träning och till träningsgrejerna, utan dom så hade inte min träning varit lika kul som den är i dag! 😀

Utanför mitt fönster så är det mörkt nu, ser bara små lyktor som lyser där ute.

Snart dax att krama kudden och nallen!

Gonatt och Sov så gott! 🙋💤💤💤♥️

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.