TJOHOOOOO!!! 

Ibland så ställs vi nog alla inför beslut som vi ska ta och vad det än är för beslut så känns det mer eller mindre lätt och självklart ibland jättesvårt.

Ett svårt beslut som jag har tagit, det är att säga ”Hej då” till min egna uteträningsgrupp som jag har kört på onsdagskvällarna inne i Vetlanda. Det har varit jobbiga stunder att ta det där beslutet, mängder med tårar har trillat i floder nerför mina kinder, jag har velat hit och dit.Innan jag gick på min semester så var jag helt hundra på att starta upp den igen. Men under semestern  så valde jag att ta det beslutet vid rätt tillfälle och det tillfället var nu i dagarna.

Jag har absolut inte tröttnat på att träna själv, eller inspirera andra till att röra på sig,  i grupp eller enskild träning. Det här brinner jag för och ännu mer än vad jag har gjort innan.

Det som fick mig att ta det här beslutet är min egna hälsa, jag mår bra nu både mentalt och fysiskt. Men nu när jag kör friskvård i jobbet så får jag en större belastning på min egna kropp, jag måste få in min egna återhämtning för att kunna inspirera andra, både på arbetstid och på min fritid. Jag vill oxå hålla på med min egna träning, det är ändå den som håller mig vid liv! ♥️

Jag har valt att sluta med min grupp när jag är på topp. Vill inte hamna i den situationen att jag måste sluta, för att jag kört slut på mig själv. Det vore inte rätt mot mig själv, inte mot de som hänger med mig ute i naturen och inte heller mot min arbetsgivare.  

Olof Röhlanders mentala styrketräning har varit och är min lilla lykta just nu. Hans Pepp är GULD VÄRDA och den här peppen ovanför här har lyst upp min väg när tårarna har runnit, när jag velat hit och dit. Så tacksam för allt det som han lärt mig och lär mig.

Har läst i hans böcker, hittat det som jag har letat efter och plockat fram det han har förmedlat genom sina föreläsningar och samtal som vi har haft när vi har träffats.

En dörr stängs och en annan öppnas istället. Jag kommer att fortsätta att köra friskvård i mitt arbete och där väntar nya utmaningar. Vi som har tränat tillsammans kommer att ha kvar kontakten med varandra, köra spontana träningspass och det här känns väldigt bra. Det här är så goa riktiga träningskompisar som betyder jättemycket för mig. ♥️

Under förmiddan så har jag fått fina samtal, fina meddelanden från de som har hängt med mig ute i naturens egna gym och det här har rört mig till tårar. Jag är så tacksam, så rörd och så otroligt ödmjuk till livet. Tacksam för allt som jag har fått vara med om, fått ta del utav andra personers vardag och fått vara med och göra skillnad. Ett av de här meddelande är här under , har plockat bort vem det är som skrivit det. Men när jag läste det rann tårarna igen och så tacksam att jag valde livet för ett antal år sedan. ♥️

Att få se de där goa framstegen någon gör, både fysiskt och mentalt, är för mig det finaste jag kan få vara med om. Det handlar inte om hur djupa knäböj någon kan göra, hur snabbt någon annan tar sig uppför backen, hur många armhävningar till exempel någon kan göra. För mig är det ganska så oväsentligt, istället är det närheten till naturen som jag sätter fokus på. Vad kan vi hitta på därute, för att må så bra som möjligt, både mentalt och fysiskt. Att få inspirera andra till att njuta utav naturen och livet och i alla väder! ♥️

♥️FOKUS PÅ DET FRISKA OCH PÅ MÖJLIGHETER, ÄR MINA LEDORD!! ♥️

Någon gång i slutet på september, början på oktober så kommer vi att träffas igen. Jag kommer att gå ut med det i bloggen och på andra sociala medier om någon vill hänga på.

Från mig till er ALLA som hängt med under alla de här fina åren. Några har varit med länge, en del kortare men alla ni är lika värdefulla. Många fina minnen har det blivit!! ♥️

♥️😅TUSEN TACK FRÅN HELA MITT HJÄRTA FÖR ALLA GOA TRÄNINGSPASS VI HAR HAFT TILLSAMMANS! NI HAR GETT MIG SÅ MYCKET ENERGI OCH TRÄNINGSGLÄDJEN, DEN FINNS HOS ER OCH HÅLL HÅRT I DEN! 😂♥️

Massor av goa träningspass i alla väder har det varit, i skogen, på gräsmattor och på olika lekparker. Vi har blivit skitiga, blöta, svettiga och lite lagom ljumna och aldrig har det varit några sura miner. Ett leende på läpparna och ibland med ben som skakar samtidigt! 😂

Jag har sått och jag har skördat och det kommer jag fortsätta att göra.

Peppen under här betyder så mycket just nu och det stämmer så bra..

För att nå mitt mål och där jag är i dag,  så behövdes det inga pengar. En galen vilja plockade jag fram hos mig själv och sedan så styrde jag mina steg mot mitt/mina mål.

Jag kanske inte kunde så mycket när jag började med att köra gruppträningar, men det som Olof svarar, det stämmer! Jag har lärt mig under tiden och håller fortfarande på att lära mig.

Mitt hjärta det tickar på och jag lever här och nu! Jag vill inte ångra någonting så därför så öppnar jag en ny dörr för det som jag brinner för. Lever i en fantasivärld för att komma fram till mitt mål och det jag vill förmedla genom mina egna erfarenheter.

Ett långt och rörigt inlägg, men det bjuder jag på!

Sist men inte minst…. ett jättestort TACK till dig Olof, du är helt grym på att peppa mig och få mig att göra saker som jag aldrig skulle vågat utan din goa feedback. ♥️

🌟DU ÄR GULD VÄRD🌟

Det här med fiktiva löpsedlar, helt suveränt! Drömma, fantisera, jobba framåt med små delmål till målet. Fira varenda pyttelilla framgång och så det här med belöningar. 😀

Kram och Tack igen!

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.