TJOHOOOOO!!! 

VILKEN GO DAG‼️😂♥️

Från hela mitt hjärta ♥️TACK SÅ JÄTTEMYCKET♥️ till alla er som har hängt med mig i dag, när jag har kört friskvård på jobbet. Två pass och med två olika grupper men det som de hade gemensamt var utan tvekan…..

TRÄNINGSGLÄDJEN! Glädjen att röra på kroppen, släppa fram den där lilla goa killen och tjejen som finns i oss själva, våga komma loss och plocka fram barnasinnet! 😂😂😂

Första passet var vi i skogen!  Här kröp vi under varandra, kastade kottar, tränade med grenar i olika storlekar och med stenar. Hela gruppen hade stavar och det var riktigt kul, det kändes som vi var ett härligt gäng som skulle ut på tur.

Mot slutet av passet så kom det ett gäng med härliga skolbarn och frågade om de fick vara med och träna/leka och det var klart att dom fick. Så mäktigt och så kul var det att köra TILSAMMANS med barnen. De var med ända tills passet var slut, var med och körde rörelseträning till Gabriellas sång.

Mellan passen så körde jag själv en skön återhämtning, så viktigt. 

Hämtade sallad på Hasses gatukök och satte mig mitt i gröngräset i Fruktlunden, en härlig oas i Vetlanda. Så mysigt på alla sätt och vis, härligt att bara ligga där på rygg och njuta utav mitt liv. 

Ingen mer än jag själv kan ta ansvar för min egna hälsa, så är det bara!

Mellan passen och på lunchen så körde jag sportmassage på vaderna och på låren. Lite linement i förebyggande på fotlederna och på knäna och så lite skön yoga. Det här gör jag för att jag är rädd om mig själv och min kropp!

Här väntar jag på nästa grupp och jag var i god tid! När jag kollade ljudet och täckningen där jag hade tänkt att vi skulle vara, så fick jag syn på en lekpark. Missade den i går och bestämde mig snabbt att vi tränar där istället. Ett härligt gäng möttes jag utav och först så kastade vi grenar till varandra, dansade loss till ”La det swinge” och med soppåsar! Fullt ös med mycket skratt och inga fötter fastklistrade i marken. 😂

Sedan testade vi på att träna i lekparken och i klätterställningarna, räcken, gungor med mera. Alla var med och bjöd på sig själva och det är jag imponerad utav. Avslutade oxå det här passet med ”Gabriellas sång”! Måste oxå tillägga att vi var inte ensamma i lekparken, vi fick imponerade blickar från de som var där och barnen, de fick stora ögon! 😂

Så här ser det ut hemma hos mig nu och tur att jag inte är någon TV-fantast! I morron så kommer det hantverkare ifall du undrar varför det ser ut som det gör!

Hyllorna ifrån förrådet står mitt i rummet och så här tomt och fint är det i förrådet just nu. Tänk om det kunde vara så, en hylla istället för tre. Ska sikta på att komma ner till två hyllar, finns säkert mer att slänga! 😉

Jag kommer att somna med ett leende på läpparna i kväll och igen……

BRA JOBBAT I DAG OCH HOPPAS ATT VI SES SNART IGEN! 😀♥️

TACK FÖR ALL GO FEEDBACK SOM JAG HAR FÅTT! DEN BETYDER MYCKET OCH DEN TAR JAG MED MIG OCH PLOCKAR FRAM NÄR JAG BEHÖVER DEN! 😀

När jag tänker tillbaka på den här fina dagen, så är det era skratt och eran glädje som jag kommer att ta med mig som fina minnen. Jag har världens finaste jobb med så mycket livskvalité i! ♥️

Kram och Sov så gott!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.