TJOHOOOO!!

Årets sista blogginlägg, Årets sista skogspromenad och när jag tänker tillbaka på 2017 så gör jag det med tacksamhet för att jag har fått vara med ett år till!

Det här året har gett energi och tagit energi. Jag har fått utmaningar som jag aldrig trodde att jag skulle klara av, både i min egna träning, i mitt jobb och i min vardag.  

Jag har tvivlat på mig själv så många gånger, försökt att förvandla mina egna tvivel till positiva styrkor istället. Har varit livrädd så många gånger, skrattat och gråtit samtidigt som jag har njutit utav att få vara vid liv.

Det som har betytt mest för mig under det här året, det är min stora kärlek till naturen. Det är därute som jag hör hemma och det är där som jag hittar min trygghet och en helt otrolig skön återhämtning. 

Om ca 9 timmar så stänger jag dörren till 2017, tar med mig guldkornen ifrån det här året och går med nyfikna ögon in i ett nytt år, 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣!

♥️TACK FRÅN HJÄRTAT♥️ till alla ni som har funnits vid min sida under det här året, peppat mig, stöttat mig i både framgångar och i motgångar.

♥️TACK FÖR ALLA FINA SAMTAL♥️ från olika delar i landet, så tacksam att jag får vara en liten del i just din resa och att jag med mina egna erfarenheter kan få vara med och göra skillnad. 

MITT LIV ÄR SÅ MYCKET VÄRT ATT LEVA OCH SÅ TACKSAM FÖR DET DÄR LILLA ENKLA SOM JAG HAR LYCKATS FÅNGA I MITT LIV! 

Ha en fin nyårsafton och vi ses igen nästa år!

Kram och Var rädd om dig!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.