Petra Ariton, Chefsredaktör
Storyteller, skribent, författare, coach och inspiratör som älskar att berätta vanliga människors historier. Mångsysslande livsnjutare som lever efter devisen Everything is possible! Kreativ och driven idéspruta som gillar att ha många bollar i luften. Initiativtagare till webbtidningen Sund Var Dag
www.aritonforlag.se

 

 

Dennis Ariton, Ansvarig utgivare
Dennis är coach och diplomerad NLP Master Practitioner och Timeline Practitioner, och driver Ariton Förlag och Ariton Resource Consulting tillsammans med Petra. Alla människor, personligheter, reaktioner och relationer är unika och alla har något att lära och lära ut. Alla människor har en positiv intention, och agerar och reagerar utifrån sin egen karta av verkligheten, inte verkligheten. Alla människor har de resurser de behöver, även de som inte själva ser det.
www.ariton.se

 

Skribenter:

Anitha Leidefors
Är gift, har tre barn och fem barnbarn. 55 år gammal och bor i Kvillsfors. Jobbar i Vetlanda kommun och jobbar med rehab, försäkringar och arbetsskador. Jag ska blogga om, hur jag fick tillbaka mitt liv igen med hjälp av träning, mental styrketräning och självklart min egen insats. ÄLSKA UTMANINGEN, är mitt favoritcitat.

 

 

 

Céline Allirol-Molin
Jag är en livsglad PT och massör (kallad duracellkaninen av mina vänner). Driver företaget Sporttjejer.se sedan 2 år tillbaka då jag brinner för tjejers idrottande och hälsa. Hoppas kunna inspirera fler till en sundare livsstil genom mina artiklar, där jag även kommer berätta om olika träningsformer för dem som är osäkra på vad de vill satsa på. Jag håller även i utomhusträning för privatpersoner och musicerar så ofta jag kan.
www.sporttjejer.se

 

 

Hans Jönsson
Entreprenör, kommunikatör och webbkonsult. Är utbildad i KBT och har arbetat inom psykiatrin med så kallade dubbeldiagnoser, missbruk i kombination med psykisk sjukdom. Min mission är att hjälpa människor att utveckla sin mentala förmåga, och att ta fram de inneboende ”verktyg” som vi alla har. Kommunikation i sociala medier ligger mig varmt om hjärtat.

 

 

Kia Lilith
Skribent, redigerare och blivande författare med erfarenheter från olika yrken. Bor med stor familj mitt i Småland. Skriver med fokus på träning, hälsa, kost, alternativ medicin och terapi och dess motsatser/komplement. Viktigt i livet för mig är just hälsa och kost jämte familjen, konst, musik, resor, böcker och att vända och vrida på livets möjligheter. Inspireras av människor som brinner för sin passion. Filosoferar om livet på egen blogg.
iamkialilith.wordpress.com/

 

 

Maria Johansson
Föreläsare, Bloggare : ADHD/Damp, Övergrepp, självdestruktivitet, livslust, fel diagnoser, missbruk, självförtroende, spraykonstnär, mobbing: Jag utgår ifrån mitt liv med mina erfarenheter som grund.
www.maria72.com

 

 

 

Janet Nielsen
Jobbar bl a med personligt ledarskap, ledar-/teamutveckling, coaching, mentorskap och som chef. I olika forum och former. En ny sida hos mig, som jag upptäckt, är min passion för skrivandet! Min utmaning är nu att hitta tid och energi för att kunna ägna hela min tid till de tjänster jag erbjuder. Drivkraften, engagemanget, min humor och nu att ta hand om min hälsa, är vägen mot mitt mål..
www.coachconsulting.biz/

 

HelenoAnnieHelen Odenäng och Annie Andersson
Vi är tvillingsystrar som har träning och hälsa som passion. Delar gärna med oss av våra erfarenheter. Driver sverigesfriskvard.se tillsammans. Jobbar även som massör/idrottsmassör (ortopedmedicin). Läser även till kostrådgivare och styrketräningsinstruktör. Vi har idrottat hela livet på olika nivåer ex fotboll, motorcross, innebandy, friidrott, triathlon, styrketräning mm. Delar gärna med oss om träningstips och kosttips till alla från nybörjare till tävlande.
http://www.sverigesfriskvard.se/
Sund Var Dags skribenter
Tagged on:

Petra Ariton

Storyteller, skribent, författare, coach och inspiratör som älskar att berätta vanliga människors historier. Kreativ och driven idéspruta som gillar att ha många bollar i luften.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.