TJOHOOOOOO!!

Gissa vem som har varit ledig i dag?

Det är jag det!!

Så skönt, så skönt och jag har inte legat i soffhörnet hela tiden.

Jag har kört rörelseträning, testat lite nytt och blandat det med ”gamla” övningar. Även om jag älskar att krypa runt på marken, klättra över nedfallna träd, hänga över stenar med mera, så betyder rörelseträningen jättemycket för mig. Den ger mig ett lugn, som jag så väl behöver! 

Det är när jag kör den, som jag märker ganska så snabbt om det har tightat till sig någonstans. Testat ny övning för höftböjarna och där kände jag att jag var stelare på vänster sida än högre.

Den här övningen har jag inspirerats av ifrån MOVEOO och Jose Nunez tränare. Det är den övningen där jag står på ett knä och roterar uppåt.

Så häftigt att känna efter hur det känns i kroppen, när jag kör olika övningar. Jag lär mig jättemycket på att känna in övningarna, det är så spännande att lära känna min kropp ännu mer. Hitta nya möjligheter att bli rörligare och ju rörligare jag är, desto bättre mår jag mentalt oxå.

Belöningen efter passet, kaffe med äpple som är toppade med pepparkakskrydda. 

I dag har det regnat och regnat men vem är rädd för lite regn? Inte jag inte, det är ju bara vatten vetja! Det blev en skön långpromenad i ett härligt ösregn och så mycket härligt syre fick jag i mig! 

Ha det så gott och Var rädd om dig!

Kram!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.