TJOHOOOO!!!! 

Måndag morron och ska jag vara riktigt ärlig, så är jag lite småseg!

Jag har börjat att räkna ner dagarna till min semester, några veckor till och sedan så tänker jag gömma klockan och köra lite ”SKALMANSTÄNK” istället. 🐢😉

Längtar efter att få vara ledig‼️ 😀☀️☀️☀️☀️

Få vakna när jag vaknar, somna när jag är trött och  äta när jag är hungrig‼️

Den här bilden har jag lånat av Marianne och jag älskar bilden. Jag älskar katter och jag gillar stenar, både att träna med och som prydnad i trädgården och i naturen. När jag ser stenen, så ser jag en skön träningsbänk och en härlig plats att sitta på.

Har du tänkt på, hur en katt gör när den börjar att vakna till liv⁉️

Den flyger inte upp, om den inte blivit skrämd av något. Istället så sträcker den på sig och vi har lite att lära oss av våra fyrbenta små kompisar. De har verkligen förstått det här med rörelseträning! ♥️🐈Nu är det dags att hoppa in i duschen och njuta lite av morgonsolen!

Ha en go dag och Njut utav livet!

Kram!

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.