TJOHOOOO!!! 

Vilken go dag!!!! ♥️😂😅

Jag har många fina kollegor men det finns tre stycken som har det där lilla extra och de är helt grymma på att utmana mig, peppa mig och de bara finns där i vått och torrt!  Så tacksam för det och de är inte bara kollegor, de är otroligt fina medmänniskor, livräddare och riktiga vänner! 😀

En av killarna utmanade mig rejält i dag och jag fick två goa grymma utmaningar av honom.😅 Jag har nog aldrig längtat hem till min egna träning, så mycket som jag gjorde i dag! ♥️

Han har en otrolig förmåga att kasta ut mig ur min trygghetszon och i kväll så var jag ute och testade utmaningarna lite. I en av utmaningarna är det mycket bildäck och jag har gått bondgång med däcken, många, många meter, med ett leende på läpparna och utan ett leende! 😀

Jag har tappat bildäck över axeln och det är en häftig känsla när däcket lämnar händerna!

”Vad hände nu?!” 

Den känslan infinner sig även när jag tappat däcket 43 gånger, 76 eller hundra gånger!! Det är grymt kul och jobbigt, men det är så jag vill att träningen ska vara! 😂😅

En riktig bil är oxå inblandad i den här ”galna utmaningen” och om allt går som planerat ska jag testa den övningen i helgen!!! HA KOLL PÅ BLOGGEN, VETJA‼️😉

I den andra utmaningen så var det ett antal hopp med hopprep och jag kör med mitt älskade speedhopprep! Jag har en liten hatkärlek till det, men mest älskar jag det trots att det ger mig blåmärken på armar och ben.

ETT TIPS‼️ Hoppa i långärmat och byxor med långa ben!! 😀

Det gör inte så ont då, när repet snärtar till dig.

Jag har verkligen njutit utav min träning i kväll, haft så kul, rensat huvet och kopplat av totalt!

Hängövningar i ringarna,  knäböj med en sten eller någon annan kul vikt, utfallssteg med en vikt på armen och jag körde med en sten‼️Sten över axel och knäböj med en sten i famnen ingick oxå i den andra utmaningen.

Jag fick så mycket energi när jag var ute och tränade i kväll! När jag testat utmaningarna så körde jag på med andra övningar, bara lekte fram träningen! 

Här hänger jag i ringarna, fötterna på stocken och en hal sådan efter regnet! Det jag försöker göra är att få stocken att rulla framåt och sedan bakåt! Det var lite klurigare än jag trodde och ska du testa något liknande, se till att du värmt upp axlarna innan, så du inte sträcker till dig, när fötterna åker åt ett håll och stocken åt det andra hållet. Jag åkte av massor med gånger men jag höll mig i ringarna!!

Efter ett skönt pass med nedvarvning, så var det dax att plocka ihop sakerna. När jag plockade ner ringarna, så kom jag på att det måste gå att kasta med dom och på samma sätt som med bollar. Riktigt kul men du får göra det här på egen risk. Ha fokus när du kastar, det är jättelätt att bli träffad i ansiktet av ringarna och det är dumt om någon av ringarna träffar tänderna. 😉

Det har varit en dag med mycket kul och skön träning. Körde friskvård på jobbet i dag, full fart med bollar, gummiband och lite annat!! 😅

KOLLA HÄR‼️

Ett litet gulligt paket låg det i min brevlåda i dag och med rätt färg på snöret! 💕

Jag blev så jätteglad, ingen vinst blev det men det gjorde inget! Spänningen med att skrapa gjorde presenten från Stefan och jag brukar inte unna mig att köpa lotter, så det här var en välkommen present!

♥️ TACK SNÄLLA STEFAN, VAD GO DU ÄR‼️♥️

Oj, vad klockan går fort och hög tid att sova!

Gonatt och Sov så gott!! 😴💤💤💤💤💤💤

Kram!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *