TJOHOOOOO!!!

Hej söndag och Hej på dig!!

En härlig och skön sovmorron blev det i dag. Vaknade till vid halv sex tiden, funderade på att gå upp men istället så hämtade jag en fleecefilt till och gosade ner mig i. Somnade om och vaknade vid halv nio, så skönt och så välbehövligt. Myst med mitt kaffe i soffan och här är jag fortfarande kvar och försöker få till ett blogginlägg. 😀

Jag har verkligen kommit in i röjartagen, fick till en sådan dag i går oxå. Hantverkarna är inte riktigt klara än i mitt förråd, så jag gick igenom alla lådor en gång till för säkerhets skull innan allt ska in i förrådet igen. Hittade ett antal saker till som gick till återvinningen och något bytte ägare.😀

Är på god väg att nå det där målet, att gå från tre lagerhyllor till två. Jag är förväntansfull på resultatet och i slutet på nästa vecka då vet jag, om nu allt går som det ska. Som du ser så har jag medvetetet placerat hyllorna mitt på golvet för att lämna fri plats framför min älskade ribbstol. 

Med tanke på att jag bor i en etta så har jag löst den här situationen på mitt bästa sätt!

Att frosta av frysen är inte riktigt min grej, inte för att det är jobbigt men det är mindre kul. Igår så bestämde jag mig för att bara göra det och en skön känsla infinner sig när det är gjort. Det var verkligen dax att göra det, fanns en hel del is vågar jag lugnt påstå. Nu får den stå kvar i hallen, den var i förrådet innan. 

Det finns fördelar med att både röja och frosta av frysar. Jag hittade saker som behövde slängas i frysen oxå och så hittade jag röda goa vinbär. (Kastade inte dom) De här goa röda bären tillsammans med vaniljsås och mycket sådan, är supergott! Åt det när jag var en liten tjej och det har följt med mig genom åren. 

Nu ska jag släppa plattan och gå ut och hänga tvätt!

Härligt när tvätten får torka ute!

Ha en go söndag och njut utav att få finnas till!

Kram!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.