TJOHOOOOO!!!! 

Kikar in i bloggen för att säga…. -”Hej på dig!” 😀

Det har varit lite tyst i bloggen på ett tag och det beror på att jag har varit på semester. Haft 5 helt underbara dagar i Partille tillsammans med Stefan (sonen), Lotta, Thea och Astrid. Det kommer bilder så småningom i bloggen, så ha koll‼️‼️😉😂

Efter att ha tvättat och klippt gräset så blev det ett skönt träningspass i vattnet. 

Helt underbart om du frågar mig, lite härligt svalt de första minuterna sedan hur skönt som helst.

Jag har kommit på, att det är så mycket enklare att bara slänga sig rakt ut i vattnet. Det blir definitivt inte varmare i vattnet om jag står och huttrar, kör upp axlarna upp till öronen och talar om mig själv att det är kallt.

Det är bara att bestämma sig för……

”NU DOPPAR JAG MIG OCH SEDAN ÄR DET BARA ATT NJUTA UTAV VATTNET‼️” 

Nu ska jag ut i solen igen!!

Ha en jättego lördag och Ta hand om dig!

Kram och Vi ses!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.