TJOHOOOO!!! 

Nu tror jag att våren har kommit för att stanna…. (Det har jag bestämt)😉 Värmen har jag stängt av i lägenheten nu och blir det lite svalt så får jag köra dubbla träningspass, ett ute och ett inne! 🙈

Så här såg det ut när klockan var kvart i nio i dag på morronen. Varmt och skönt i solen, så härligt att få ladda upp med lite extra solenergi innan det var dax att åka till jobbet! ☀️☀️☀️☀️☀️

Det har varit en helt underbar dag, har haft den stora förmånen att få jobba ute. Istället för att sitta instängd i mitt lilla rum på kontoret och ha besök, så var vi ute istället. Högt till tak, inga väggar, frisk luft och solenergi‼️Det blev ett riktigt fint möte och naturen ger! ☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Innan jag åkte hem så blev det en liten runda inne på MAXI och sedan hamnade jag i glasskön. Vet inte riktigt hur det gick till, men rätt som det var så satt jag med en mjukglass i en bägare! 😉

Så mumsigt och gott och det här med att belöna mig själv, det…..KAN JAG‼️🤗

Det är Olof Röhlander som har lärt mig det och den tekniken sitter som den ska! 😉

När jag kommer hem från jobbet så äter jag oftast middag, lite kaffe på maten och på en av bilderna så ser du en trasig mugg. Den råkade jag knuffa ner med rockringen och nu får det bli plastmuggar istället. Gillar inte att få porslinsskärvor i trädgården, eftersom jag går mycket barfota. 

Efter en stund i solsängen och den fick följa med hem i dag! I tre år har jag funderat på att köpa en solsäng och i dag så var det rätt tillfälle att göra det! Den är skön, otroligt lätt och gjord av aluminium, helt perfekt köp och ja…. jag somnade en stund eller så kanske jag bara vilade ögonen lite! 🙈

Här är träningen igång och jag älskar det här läget! Min träning är den finaste avkoppling jag kan ge till mig själv, jag rensar huvet, hämtar ny energi, blir pigg och glad!! 😅😂☀️☀️☀️☀️

I dag så valde jag att köra med gummiband fastsatta i lite olika höjder! 

Många av övningarna körde jag på knäna, jag gillar att köra varierad träning! Grymt kul att köra bröstpress på knäna och jag fick verkligen hålla emot på vägen ner, otroligt lätt att landa med pannan i  gräset. Jag testade det oxå!! 😉😂😂😂

Min älskade rockring, jag gillar den samtidigt som jag har lite hatkärlek till den men det är OK det oxå! Det var riktigt kul att rocka i dag, vind i håret, fart på ringen och go puls! 😅

Spännande att se om jag har några blåmärken i sidorna i morron eller i övermorgon! Det är lite tyngd i ringen och i början av rocksäsongen så brukar den ge mig både blåmärken och en grym träningsvärk i magen. Men jag överlever, att rocka är en riktigt kul träningsform. Bra för både mage och rygg, skön rörelseträning och bra för flåset.

I dag så valde jag att köra så många reps som jag bara orkade och helst några till och varvade det med att rocka i 10 minuter, sedan några övningar till och rock igen tills jag inte orkade mer. 😅

Så skönt att varva ned i solen och……

kolla på himlen‼️❤️

Molnet såg ut som en sådan där bollfrans som någon lindat runt min gömställning och i lyktan. 

Helt underbart och en go belöning efter passet!

Nu ska jag snart sova, i morron så ska jag upp halv fem‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

Jag laddar kaffebryggaren i kväll och brer min ostmacka!

Ha det så gott och Sov så gott! 😴💤💤💤💤

Kram! 💞

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *