TJOHOOOO!!!

Att få komma hem från jobbet medans det fortfarande är dagsljus, det är något som jag värdesätter. Efter en snabb lunch, jag kastade inte i mig maten men jag tuggade fort för jag längtade ut till snön och till min älskade uteträning!

Kaffet tog jag med mig ut och det smakade mycket, mycket bättre ute än inne! 

Jag älskar att få komma så nära snön som möjligt och du ser själv på bilderna vilka enkla saker som jag använder att träna med. Tegelpanna, stockar och vedträn, stenar funkar oxå hur bra som helst. 

Det blev ett grymt skönt pass med naturens egna redskap och med min egna kroppsvikt! 

Något som jag tycker är grymt kul och det är att jobba med höjd. Det är utmanande både för kropp och huvud och här kör jag armhävning med höjd. Händerna på en hal och isig stock, ena foten på sj-pallarna som jag använder som träningsbänk, de var oxå så där lagom hala. Det är så kul att testa med att sätta händer och fötter på olika höjder. ”Vad händer om jag gör så här och vad händer om jag gör så där istället?” Visst, jag gör mina små vurpor ibland men det är bara på det igen! 

Det är ”lite” skillnad att jobba med naturens egna redskap än riktiga redskap och jag föredrar helt klart naturens redskap. Nu när de legat ute i snö och kyla, så är de inte bara hala. Snön lossnar oftast när jag kör med dom och den landar så där skönt i ansiktet, du vet! ♥️

Snö är bara kallt vatten och hitintills så har jag överlevt vartenda träningspass ute! 😉

Innan jag gick in så byggde jag en liten snölykta, det är oxå bra träning! 

Vet du vad!?

Det är bara att plocka fram barnasinnet och sätta igång med att bygga lyktor, snögubbar/gummor, katter eller något annat kul! 😀

Ha det bäst och Vi ses snart igen!

Kram!

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.