TJOHOOOO!!! 

Alltså, de här härliga mornarna. Det är dagg i gräset, lite spindelväv eller vad det kan vara som syns i gräset, några har ”jobbat” när jag har sovit och kramat kudden.

Det finns inget som jag är så tacksam för som att kunna gå direkt upp ur sängen, utan att behöva ta en morfintablett en stund innan för att överhuvudtaget kunna ta mig upp. Så har mitt liv oxå sett ut under många år, lätt att glömma bort det här.

I dag när jag öppnade altandörren, tog några steg ut på gräsmattan med kaffemuggen i handen, barfota i gräset, möttes utav fågelkvitter och med en otrolig tacksamhetskänsla i hela kroppen. 

”Jag har det bra och jag är vid liv! Har en kropp som kanske inte är helt perfekt, men den funkar och bär mig framåt och det är det viktigaste. Jag har ett jobb som jag trivs med, har ett team vid min sida som backar upp mig. Hittat min balans mellan jobb och fritid. Har det som jag behöver för att få må så bra som möjligt och då tänker jag inte på det materiella, utan på ♥️LIVET♥️. 

Om en liten, liten stund så ska jag gå ut och träna på gräsmattan och jag kommer att träna med en tacksamhetskänsla i hela kroppen och jag kommer att träna för….

♥️LIVET OCH FÖR FRAMTIDEN♥️

Lite morrontankar som fyller hela mitt hjärta i dag!!

Ha en jättefin lördag och njut utav det som du har. Testa att gå ut barfota i gräset en tidig morron, slut ögonen en stund och ta in allt det som du hör. Titta upp och titta dig runt omkring och det du ser då, det är DITT LIV!!

Kram!!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.