TJOHOOOO!!

Sådär ja….. jag har gjort min sista arbetsdag för det här året och nu väntar en skön och välbehövlig ledighet på mig. Jag längtar efter att bara få vara, få till en skön återhämtning och njuta utav det som finns runt omkring mig.

Lata mornar, inga tider att passa, kunna träna när jag vill, ute i naturen, hemma i vardagsrummet eller på gräsmattan. Kolla på film, ta powernapp med mera, med mera och det här är den finaste julklapp som jag kan ge till mig själv. ♥️

Fixade de sista julklapparna i dag och julklappar i all enkelhet. Det är tanken som räknas, inte priset på det som är i paketet.  När jag slog in julklapparna så drömde jag mig tillbaka till mina barndoms jular, mycket snö och tomtebloss. Tomten som kom med släde från skogen och det bästa minnet, när jag hjälpte bonden att göra julfint i lagårn. Kossorna, hästen Brunte, hönorna och katterna.. så fina och härliga minnen. Fåglarna fick sin julkärve med ett rött sidenband, det var jul då.

Julbonader på utedasset och tomtelyktan med ett stearinljus som lyste upp vägen. 

Har myst i soffhörnet med lite glögg och tillsammans med levande ljus. Tid för att reflektera lite över 2017, ett av mina absolut bästa år. Många drömmar som blivit förverkligade både i mitt jobb och i mitt privatliv. Den absolut största grejen som har hänt i jobbet, det är när drömmen att få jobba med friskvård blev förverkligad. Det är så stort och så mäktigt och jag njuter av varenda liten sekund när jag jobbar med friskvård i alla dess former. 

Så tacksam att få ha rätt personer vid min sida, det är så värdefullt. Utan dom så hade jag inte varit där jag är i dag, de är GULD VÄRDA! Saknar mina finaste kollegor som har slutat, men de finns ändå kvar vid min sida.Vissa personer lämnar spår, långt inne i hjärtat.

Jag har lärt känna mig själv på ett helt annat sätt det här året, nu tar jag med mig guldkornen från 2017 och jag ser framemot ett nytt spännande 2018. Nya utmaningar väntar på mig, en stor dröm finns och kanske är det min tur snart!? Längtar så!!!

Nu ska jag mysa vidare.

Ha det så gott och var snäll mot dig själv och andra!

Kram!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.