TJOHOOOO!!!! 

Fredag kväll och om ungefär en timme så är det en ny dag!

Här är några bilder som är tagna tidigare i eftermiddag och under en skön promenad i min älskade natur. Jag däckade ihop i soffan när jag kom hem, så trött. Tur att det finns maträtter som bara går att stoppa in i micron, stänga luckan och sedan trycka igång den.

Var sugen på att köra ett träningspass men kroppen ville inte. Städa och plocka undan lite hade behövts men jag struntade i det. Istället så blev det en skön promenad, inga lurar i öron, jag både älskar och behöver den här tystnaden. 

Att bara gå därute och fokusera på att bara vara i nuet, är något som jag behöver bli ännu bättre på. Träna på att släppa det som jag har varit med om tidigare i dag och under veckan, njuta utav stunden och egentligen bara träna på att andas.

Låter kanske enkelt?!

Träning ger färdighet och när jag hade gått ett stycke så kände jag att mina krafter kom tillbaka,  sakta men säkert. Stannade till och körde lite skön rörelseträning innan jag gick hem.

Jag tror att det är jätteviktigt att tilllåta oss själva att låta tröttheten få komma, stanna upp och känna efter vad du och jag behöver för att få till den där sköna återhämtningen. Den behöver vi alla ha och hur vi får till den ser självklart olika ut! ♥️

Lova mig och Lova dig själv att hålla hastigheten i ditt liv!

Tänk på din egna hälsa och ingen kommer att tacka dig för att du kör på för fort! 

Njut utav promenaden, joggingrundan, träningen och fråga din kropp vad den behöver för att må så bra som möjligt. Det är inte bara den fysiska hälsan som är viktig, den psykiska hälsan är minst lika viktig.

♥️VAR RÄDD OM DIG SJÄLV!♥️

Kram, Gonatt och Sov så gott! 🙋💤💤💤💤💤

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.