ÄNTLIGEN SEMESTER!! 

För några timmar sedan, så var det min tur att knappa in på jobbtelefonen……

”SEMESTER OCH ÅTERKOMMER DEN 10 AUGUSTI!!”

Så skön känsla, jätteskön till och med!! 😎

Det ska bli så skönt att få vara ledig, inga tider att passa, inga matlådor att ha koll på och nu är det bara min egna träning och mig själv som jag ska sätta fokus på! 😅

Jag avslutade min sista dag med ett gruppträningspass inne på ett boende och tillsammans med en underbar personal och de som bor där! Fullt ös, mycket skratt och så mycket äkta TRÄNINGSGLÄDJE‼️😂 Jag har världens bästa jobb, som belöning efter passet så blev jag bjuden på kaffe och nybakade bullar, så gott!!

Olof Röhlander har lärt mig, att det finns alltid någon anledning att fira något! Det här har jag tagit fasta på, Sören kom och firade in min semester! Så underbar känsla att veta, att nu väntar en lång ledighet på mig.

Nu ska jag ut och njuta utav solen, bara mysa och på en helt vanlig tisdagskväll!

Ha det bäst och Vi ses snart igen!

Kram!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.