Av Ingvar Nilsson

Stefan Johansson har i ett par års tid framgångsrikt gjort behandlingar med sin frekvensmaskin på personer som önskar bli nikotinfria. För att lyckas så krävs det, självklart, enligt honom, att personen i grunden har en äkta vilja att verkligen sluta röka eller snusa.

Stefan JohanssonVad som händer är att frekvensmaskinen sänder in frekvenser i kroppen som gör att nikotinet lämnar kroppen dom fyra utrensningsvägarna vi har i kroppen, menar Stefan.

 – Den stänger även av suget lite grann men framförallt så avgiftar frekvensmaskinen från nikotin vilket gör att personen kan sluta röka och eller snusa så länge den själv vill.

Den här behandlingen ger ett varaktigt resultat så länge man inte själv väljer att börja röka, tillägger Stefan. Man tappar röksuget och det kommer inte tillbaka av sig själv. Sen kan det ju hända saker i livet som gör att man börjar av egen fri vilja börjar att röka igen. Personen kommer inte att känna något sug av nikotin efter den här behandlingen och får därmed ingen abstinens berättar Stefan.

– Det räcker oftast med en behandling som är på en timme från och med när personen har lagt sig ned på britsen. Någon enstaka gång har personen som vill bli nikotinfri fått göra en behandling till Detta för att personerna då haft andra bekymmer med sina kroppar som gjort att det blockerat dom här frekvenserna, säger Stefan. 

 Har personen väldigt mycket som pågår i kroppen så skickas det mycket signaler via nervsystemet och då kan det blockeras det för behandlingen helt eller delvis. Men det behöver inte vara så, enligt honom.

– Det kan fungera ändå på människor som har väldigt mycket problem också. Det finns ju inte två personer som är lika heller så det här är individuellt, har jag lagt märke till.

Att det här är en metod som kommer att bli allt vanligare inom en snar framtid  är Stefan övertygad om. Fler och fler har blivit nyfikna på detta
nya sätt att bli nikotinfria på.

– Dessutom kan vi visa att behandlingen verkligen fungerar och ger ett varaktigt resultat, avslutar Stefan Johansson entusiastiskt.

Så går det till att bli nikotinfri med hjälp av en frekvensmaskin

Gästkrönikör

Sund Var Dag bjuder regelbundet in gästkrönikörer som delar med sig av sin kunskap.

One thought on “Så går det till att bli nikotinfri med hjälp av en frekvensmaskin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.