TJOHOOOO!! 

Ligger däckad i soffhörnet bland kuddar och filtar, så nöjd, inte sjuk men trött och härligt trött i kroppen på samma gång. 😀

Jag vaknade jättetidigt och efter morronkaffet så satte jag igång med att röja i mitt förråd. På torsdag kommer det hantverkare och de ska greja i förrådet och jag har gjort plats åt dom. Hyllorna måste tas bort under tiden de fixar och donar och då passade jag på att röja för andra gången den här sommaren. ”Det där bra att ha”, finns inte längre nu, det ligger på återvinningen. 😀

Har bestämt mig för att jag bara ska ha det som jag verkligen använder i förrådet, i skåp och lådor.Jag har flyttat om grejerna, så t ex alla plastmappar ligger på ett ställe och inte på två och på så sätt så får jag mer plats i förrådet. Drömmen är att bara ha två hyllor i förrådet med lådor och inte tre som det var innan. Finns några saker kvar som eventuellt inte kommer att hamna i förrådet igen.

När jag ändå höll på att röja, så fortsatte jag ut i köket och in i vardagsrummet.

Skafferiet fick sig en genomkörare och det fanns lite som passerat utgångsdatumet.

Mina små råttor hittade jag, den gråa ser du på bilden och den svarta syns inte. De brukar vara ute men i somras så leker barnbarnen med dom och sedan dess så har de varit ute på utflykt. Jag frågade var råttorna var någonstans och fick svaret:

– De bor i det stora huset!🐁🐀

Inte blev jag klokare på det svaret, men jag hittade dom i en korg i hurtsen i köket och logiskt tänkt, så ligger köket i det stora huset! 😂

Det jag har mest utav hemma hos mig, så är det träningsgrejer/träningsböcker/träningstidningar. Inte  så konstigt eftersom det är min livsstil och mitt stora intresse.

På andra plats och delad andra plats så är det foton på mina älskade barnbarn och Olof Röhlanders böcker och Pepp och det här är jag!

Skulle jag plocka bort allt som har med träning, mental styrketräning och barnbarn att göra, så skulle det bli jättemycket plats i min lilla lya. Men det kommer inte att hända, så länge mitt hjärta tickar så kommer allt det här att vara kvar, det är verkligen MITT, BARA MITT!! ♥️

Nu ska jag ta mig upp ur soffan och somna i sängen istället för här i soffhörnet!

En fin bild ifrån Emån kommer här, tagen i onsdags kväll!

Gonatt och Sov så gott! 🙋💤💤💤💤

Kram!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.