TJOHOOOOO!!!

I går så var det en riktigt skön vårdag och i dag så kändes det som sommar, ca 20 grader varmt och näst intill vindstilla. Så tacksam att jag har varit ledig och jag har varit ute det mesta i dag!

Det har varit mycket premiärgrejer i helgen, mina vårgrejer!

För första gången i år, så har jag hängt ut tvätt och allt torkade. Tvätten luktar helt underbart när den får torka ute och jag blir lycklig bara jag ser tvätten hänga ute! 

När det är så här fint väder så ser jag till att lägga energi på rätt saker. Ställa mig och laga mat, det sitter långt inne. Jag körde mikromat, det är gott och smidigt och jag blev mätt i dag igen. 

Lite fix i trädgården blev det i dag oxå. Jag har bättrat på koppartejpen på mina pallkragar, allt för att hålla mördarsniglarna borta. På en del ställen så hade tejpen börjat att lossna och jag löste det med att skjuta iväg några häftklammer. 

Jag är djurvän men de här sniglarna gillar jag inte alls, hoppas på ett mindre antal i år.

Längtar efter att få börja plantera i pallkragarna, så frön och jag har lite nya planer för min lilla trädgård. Kul att ändra lite men det ska ändå vara enkelt och det ska vara jag.

Tränat har jag gjort och i dag så var det riktigt, riktigt kul och varmt.

Premiär för både CROSSCORE 180 och jag älskar det här bandet. Påminner mycket om ett TRX men skillnaden är att jag kan lossa en sprint och då kan jag såga med banden och det är det jag gör på bilden.

Rockringen fick hänga med ut och jag är faktiskt stolt över mig själv. Har inte rockat loss sedan i höstas men jag lyckades ha bra snurr på ringen och nu återstår det att se om det kickar igång en skön träningsvärk i magen och lite blåmärken brukar det bli så här i början på säsongen. Den väger lite och jag älskar den, även om det oxå finns lite, lite hatkärlek till den.

Årets hitintills häftigaste skogspromenad blev det i dag….

Ca tjugo  grader varmt i luften, solglasögon och bara ett linne, träningsjackan fick jag knyta runt magen men på marken där jag gick där var det snö och is, inte på alla ställen men bitvis så var det så. Så häftig känsla och när jag kom in i skuggan så var det en sådär skön svalka och sedan när jag kom ut i solen så var det riktigt varmt och svettigt samtidigt som jag var tvungen att ha koll på var jag satte ner fötterna någonstans.

När jag var på väg hemåt så möttes jag utav Emån, det bara glittrade i vattnet. På gräset så låg det några och solade, det kändes som jag fått både vinter, vår och sommar under samma promenad.

Nya vårtecken upptäckte jag i dag….

Citronfjärilen dök upp när jag pratade med Fredrik (sonen) i mobilen

och myrorna jobbar på för fullt därute. Några myror följde med mig in, men de är borta nu.

Så underbart med alla de här vårtecknen som kommer, det pirrar i hela mig av lycka när jag upptäcker dom.

Jag har tackat min kropp för att den har hängt med mig under helgen.

Jag har sportmasserat ben, fötter, rumpa och rygg. Så välbehövligt och skönt, ontskönt. Lite linement under fotsulorna innan jag masserade med bollen och efter det så körde jag några sköna övningar för fötter, hälsenor, benhinnor och knän.

Har bara en kropp och den är jag rädd om.♥️

Mår kroppen bra, så mår jag bättre oxå och tvärtom.

Det var allt för i dag och bättre än så här blir det inte.

Lite soffmys  nu innan jag ska sova.

Gonatt och Sov så gott!

Kram! ♥️

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.