TJOHOOOOO!!

Jag trivs i min lilla lägenhet och nu när våren har kommit på riktigt och jag kan vara ute och greja i trädgården, då är lyckan total.

I går så var det så skönt, städade lite och sedan så gick jag iväg till återvinningen, dramatenvagnen packad och att slippa gå på asfalt är det bästa jag vet. Njuter utav att få gå på små stigar och när jag lastat av det jag skulle så gick jag till affären och handlade. Det är smidigt med den där lilla vagnen, så skönt att slippa att bära. 

Premiär för trädgårdsfix blev det i går, inte mycket snö kvar nu på gräsmattan.

Så härligt att äntligen få kratta och sopa lite, jagade lite mossa och gruset som hängt med när jag skottade snö. Att kratta och sopa är en skön VARDAGSTRÄNING, det känns i mina axlar i dag. 

Klippt bort det vissna från en del perenner och långt därnere i plantan så finns det liv. Det här är så härligt, våren är här och jag har så mycket att se framemot. 

Bara det här lilla att ta med en termosmugg med kaffe, sitta ner en stund och vila och njuta…..

och sedan fortsätta att till exempel rensa, stanna upp och ta en klunk kaffe och det här lilla det är livskvalité för mig. Termosmuggen hänger med, där jag är, där är den! 

Snart så kan jag börja plantera oxå och gräva i rabatter och pallkragar! 

Nästa vecka så ska jag hämta mina trädgårdsmöbler och jag längtar efter att fä göra små ”rum” där jag kan sitta och mysa.

Jag vaknade tidigt i dag så nu ska jag lägga mig och sova en stund till!

Så skönt att ha en dag till när inget är inplanerat, de här dagarna är GULD! 

Ha det så gott och Var rädd om dig! ♥️

Kram!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.