TJOHOOOOO!!

Jag började min söndagsmorron med att bara ta det lugnt och så har dagen fortsatt.

Hade tänkt att fixa lite i trädgården men orken tog slut eller den fanns inte. Kroppen ville men inte huvet. Det är så här det är att leva med psykisk ohälsa, ena dagen så finns energin, nästa dag oxå kanske men så kommer det en dag när krafterna inte räcker till att göra det jag vill.

Jag har lärt mig att leva med det här, det är frustrerande många gånger även för mig men när jag stannar upp och tänker efter så är det egentligen inte konstigare än att ha träningsvärk i mage, rumpa, ben med mera. I dag så satte sig min träningsvärk i själen istället och då är återhämtningen jätteviktig för mig. Det är den annars oxå, men i de här stunderna så är den ännu viktigare. 

Har mest vilat i dag, sovit och varit ute en liten stund. Min kropp tackar mig för en skön återhämtning och jag är så tacksam att jag har förmågan att känna igen och lyssna på min egna kropp när den skickar ut varningssignaler till mig.

Jag mår bättre i kväll och återigen så har jag fått ett gott bevis på vad återhämtning gör för skillnad! 

Återhämtning, det är så viktigt och för ALLA! Vänta inte med att planera in den tills du eventuellt blir dålig för att din ork tar slut. Ingen kommer att tacka dig när din energi är slut, jag vet att det är så.

Planera in återhämtningen  i din kalender, skriv till exempel….

”15.15-15:45 EN TRÄFF MED MIG SJÄLV‼♥”

Vad du gör, bestämmer du själv men gör något som du mår bra utav!

Även när det är roliga saker på gång, så är återhämtningen viktig.

Inga träningsbilder blev det i dag men en matbild istället. 

Den som kom på att göra pizzakit borde få nobelpriset tycker jag. Så smidigt och perfekt för mitt dåliga  tålamod när det gäller att göra egen pizzadeg. Gott var det, mätt blev jag och resten av pizzan hamnar i frysen, perfekt att ta upp när matklockan ringer!

Just det…. sista bilden för i kväll.

Mina fina, finaste rosor som jag fick för några dagar sedan när jag var ute och berättade om min resa och visade några enkla sköna övningar, perfekta för enkel men kul VARDAGSTRÄNING.

De står där på köksbordet och varenda gång jag kommer ut i köket så blir jag både glad och tacksam att jag får vara med och förmedla det som jag har varit med om, är med om och det som gör att jag är jag och ingen annan.

Gonatt och Sov så gott! 😴💤💤💤💤

Ses snart igen! ♥️

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.