TJOHOOOOO!!!

Ibland så behöver jag ta en paus ifrån allt, bara koppla bort allt, få vara osocial, vila ifrån träningen, viktigt att få en skön återhämtning i träningen oxå. Ta paus ifrån sociala medier, lägga bort mobilen och ingen behöver vara tillgänglig jämt. Små saker men nog så viktiga för att orka! 

En sådan här dag har jag haft i dag och har. Jag försöker plocka in mer och mer sådana här dagar i mitt liv. Fungerar det inte med en hel dag, så tar jag en del utav dagen och i alla fall minst en gång i veckan.  Allt är bättre än inget och det här går att planera in i almanackan. 

Innan jag gick ut i naturen så städade jag min lilla lägenhet och återigen, det känns som jag har fått en helt ny lägenhet efter det att värmepumpen kom. Helt njutbart med den sköna värmen den ger!

Här är många bilder från i dag och från en underbar skogspromenad. Ingen PowerWalk utan en lugn promenad i ett härligt höstväder och tillsammans med mina stavar. 

Att få in återhämtning i träningen är oxå viktigt för att jag ska orka.

När jag gick hemifrån så hade jag inga planer med min promenad, ville bara ut och lufta mig lite. 

Men under promenaden så kickade mindfulness tänket in i mig och det var helt rätt läge för det! 

Under tiden jag gick så letade jag efter ljuset, solljuset. Stannade till och tittade på hur det såg ut där solen lyste upp, hur det såg ut där det var skugga. Bland annat så kände jag  på mossan där solen värmde upp den och kände på mossan där det var skugga. 

Det här får mig att vara i nuet och det är bland annat det som mindfulness går ut på.

Gjorde flera små sköna stopp och jag har njutit utav naturen och på mitt lilla sätt. 

Stannat till och bara fokuserat på andningen, låtit tankarna komma och gå. Fantiserat mig bort, dagdrömt och varit i min egna lilla bubbla.

Jag sätter så mycket värde på det livet som jag har i dag, så tacksam för det som jag har och för att få finnas till.

Kunna gå ut i naturen och njuta av allt det som finns därute, alltifrån blöta halkiga löv till en blå himmel. 

Ha det så gott och Var rädd om dig! ♥️

Kram och Vi ses!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.