Kroppens utseende förändrades efter utrensningsdieten. Redan efter första graviditeten hade jag fått som ett överhäng nederst på magen. Efter dieten hade hänget blivit större så jag frågade min husläkare om vi kunde göra något åt det. Vid den tiden hade jag en kollega som gjort en gastronomisk bypass och gått ned en massa i vikt och liksom jag fått en massa häng på magen. Min husläkare tyckte det var en bra idé och skrev en remiss. Av sjukhuset blev jag uppmanad att skicka fotografier och jag var verkligen glad för den kommande operationen. Äntligen skulle jag få se normal ut igen!

När jag inte hört något på ett halvår ringde jag sjukhuset för att fråga hur länge till det skulle dröja för min operation. De svarade förvånat att de för många månader sedan meddelat min husläkare att de inte hade för avsikt att operera mig. Jag blev så besviken!

Det är inte bara jag som nekats operation. Klicka HÄR om du vill ta del av andras berättelser.

 

Operation av överhäng
Tagged on:

Petra Ariton

Storyteller, skribent, författare, coach och inspiratör som älskar att berätta vanliga människors historier. Kreativ och driven idéspruta som gillar att ha många bollar i luften.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.