TJOHOOOO!!

Sådärja….. nu är jag tillbaka igen och jag har haft en skön helg, den skönaste på länge faktiskt. 

Har varit på hemmaplan och jag har varit ute mycket.

Vilat, ätit enkelt men ändå gott, träffat kompisar och fått massor av hundpussar, det du! ❤️🐾

Tränat har jag gjort och laddat för en ny vecka på jobbet. 

Det är en så skön och go känsla i kroppen nu, har ändrat om i min träning och i den träningen jag kör på jobbet. Har kört på med bollar och olika band när jag kört friskvård ett bra tag men nu ändrar jag om det och kommer att köra på med käppar, moppskaft, halsdukar, bälten med mera istället. Självklart….. soppåsarna de hänger med så klart och så sportmassagen! 😉

Jag kände att jag behövde ny inspiration både till friskvården och till min egna träning. Lägger fokus på bollar och band av olika slag i min träning ett tag nu och träningen måste vara varierad, annars så tröttnar jag och då tappar jag både motivation och inspiration.

Att träna ute när det är höst, det är så skönt!! Testa så får du se…..

Det är blött, skitigt och lite slirigt bland löv och trädrötter men jag älskar det! Härlig luft och att ligga på marken och bli lite blöt, det är en skön känsla. Jag kände själv att jag luktade mossa och skog och så all den här friska luften och med en massa D-vitaminer. Mossa och små pinnar som fastnar i håret!

HÄRLIGT ÄR DET!!!

De här bilderna du ser här är från i dag och jag har njutit ska du veta! Det är ute i naturen jag hör hemma och där tänker jag fortsätta att vara. Ju mer jag är där, ju mer möjligheter ser jag och ju mer nyfiken blir jag.

Jag var inte ensam i skogen i dag, det är fler än jag som gillar skogslivet!

Det är alltid lika kul att träffa på personer när jag tränar ute i naturen. De som känner mig ger glada tillrop och peppande ord, det värmer och ger energi. 

När jag låg på träningsmattan så kom det en person som jag inte kände igen och han undrade lite försiktigt om jag hade svimmat.

– Nädå, svarade jag. Jag tränar!!

Jag lovar, det ansiktsuttrycket sa mer än ord!

I flera affärer så har tomtarna dykt upp, lite tidigt tycker jag. Jag har smygstartat med lite pepparkakor, om jag tar en så blir jag snäll och tar jag två så blir jag jättesnäll och sedan så behövs det inte mer. 😉 Glögg längtar jag efter och speciellt den med hallon och lakritssmak.

Lite hemmafix har det oxå blivit, lite matlådor och innan jag diskade så gjorde jag så goa chokladbollar av proteinpudding. Snabbt, enkelt och smidigt, det är jag det!

Nu ska jag släppa plattan, lägga mig och läsa och lösa lite korsord. 

En skön avkoppling, om du frågar mig!

Gonatt och Sov så gott!💤💤💤💤

Kram! ♥️

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.