TJOHOOO!!!

Vad vore mitt liv utan naturen? 

”Nu så kan jag andas igen!” och det är precis så jag känner det när jag kommer ut i den friska luften. Jag kan jämföra det här lite med hur det var när jag fick mina astma-anfall och det här var innan jag fick mitt liv tillbaka igen. Jag har inte haft ett astmaanfall sedan jag började träna och röra på mig och det är snart åtta år sedan. 

Paniken, dödsångesten och hjärtklappningen……. när det var så svårt att andas och sedan  när ambulansarna kom och jag fick syrgas och mediciner, då kändes det som jag var i himmelriket. Så skön känsla att kunna andas normalt igen, ångesten och paniken släppte. 

Jag känner mer och mer hur stressen rinner av mig, när jag är ute i naturen. Själen hinner ikapp mig och jag kommer så nära mig själv och blir så levande. Livet känns så mycket lättare därute. 

Det har varit helt underbara timmar i skogen, jag mötte skymningen och bara det är en underbar känsla. Så lugnt och så fridfullt! 

En hare stor som en liten känguru skuttade över stigen där jag gick, ett rådjur sprang förbi mig och på så nära håll under tiden jag fotade. Det här är så mäktigt och så underbart att få uppleva.

Det kostar ingenting att gå ut i naturen och så får jag så mycket tillbaka.

Så tacksam att jag har så nära till naturen och att jag har lärt mig uppskatta det där lilla i min vardag. 

Mindre lätt att gå in i kväll, så skönt ute.

När jag kom hem så värmde jag lite glögg, tog med mig några pepparkakor ut och sedan så satte jag mig på verandan och bara njöt. Fällde stolen lite tillbaka, blundade och andades, ♥️LIVET♥️

Nu ska jag fixa lite att äta, en pizzabit ska få snurra runt lite i micron!

Svårare än så behöver det inte vara, eller hur!?

Ha en go kväll och Var rädd om dig!

Kram!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.