TJOHOOOOO!!!

YEEHHH, nu har jag jobbat klart för den här veckan och nu tar jag HELGPAUS!!

Ett nytt ord som jag kom på när jag låg på verandan i solstolen, fötterna på fotpallen, firade med kaffe och choklad och så drömde jag mig bort oxå. (SOV EN LÅNG STUND)

Det är helg för mig i alla fall och jag tar paus några dagar nu = HELGPAUS!

Välbehövligt för både kropp, själ och huvud och inget inplanerat. Inga tider att passa och det är så skönt att äga den känslan.

En underbar krispig och lite sval höstmorgon, var det i dag. Nästan så jag önskade att jag tagit med mig en mössa när jag packade för ett pass med friskvård och ute i naturens egna gym. 

För första gången i höst, så hade jag handskar på mig, en stund i alla fall.

Mitt under passet så kom solen fram och himlen blev så blå och fin. Den här bilden är tagen ifrån ryggläget och när vi ligger och kör just fokus på rygg och mage. Bara så helt underbart, en go dag på jobbet och bättre arbetsmiljö kan inte jag ha!

Naturen läker och den ger så otroligt mycket tillbaka. Återigen…..

Stillheten, tystnaden och lugnet som finns därute, det är svårslaget.

När vi hade tränat klart så kom den där goa belöningen fram…..

♥️FIKAN = termosen med kaffe och en macka! ♥️

Att jobba med friskvård och speciellt ute i naturens egna gym, handlar om så mycket mer än bara övningarna. Att bara stanna upp, njuta utav det som finns därute är så viktigt. Ligga på rygg, kika upp mot himlen, djupandas och ta in tystnaden. Koppla av och träna på att inte prata på en liten stund. Mindre enkelt ibland men det går att träna på det här oxå och det här gäller i min egna träning oxå.

Ha en go helg, kanske ska du jobba eller vara ledig?

Hur eller hur, ta några minuter, stanna upp, djupandas, och njut utav hösten och ta tillvara på LIVET! Vi har bara ett och var rädd om det och Var rädd om dig själv!

Kram och Vi ses!

 

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.