TJOHOOOOO!!! 

Vilken härlig dag, jag går omkring och bara njuter utav att ha semester!! 😎

Just nu sitter jag ute och bloggar och solen håller på att gå ner, så tyst och lugnt! ♥️

Vad jag har gjort i dag⁉️

Jo, jag har tagit hand om mig själv, låtit både kroppen, själen och huvet fått hinna ifatt mig. Vilat, legat ute på gräsmattan, läst och fikat! Det här är sommar och semester för mig, ligga på en strandmadrass på magen och bara få vara, så skönt är det‼️

Passade på att tvätta mina funktionskläder, jackor och överdragsbyxor. Inte i vanligt tvättmedel utan i världens bästa till kläder som andas, impregnering och tvätt på samma gång och i maskinen. Så smidigt och det funkar. Jag sliter mycket på mina träningskläder men de håller emot både smuts, regn och rusk mycket bättre med det här tvättmedlet. Stor skillnad mot att bara spraya med impregnering! 

Att släppa jobbet när jag är ledig, det är jag bra på. Men det som tog fram tills i kväll, det var att få hjärnan till att fatta att nu är det bara min egna träning som gäller, ingenting annat.

Det här var lite klurigare men nu är vi på G, kroppen, själen, huvet och jag!

Jag startade om den på nytt igen, det blev ett skönt pass med sportmassage och hela kroppen fick sig en genomkörare. Skönt….. njaaa, ontskönt men så välbehövligt! 

Efter alla pass så kändes bindvävnanden och musklerna lite trötta och strama, men inte nu längre. Min ”värstaste” rulle fick vila lite i kväll, det räckte att massera med de andra!

Under alla år som jag tränat, så har jag ändrat om lite i min träning under sommaren  och lite mer fokus på semesterträning. Jag brukar spara olika träningsprogram/övningar som jag hittat under våren till semestern och på så sätt, så har jag alltid något att se framemot och längta till!

Inte så svårt att gissa vem som har lärt mig det här, eller hur⁉️😉

I kväll så testade jag ett helt nytt program med rörelse och stretching och riktigt, riktigt skönt!

Jag avslutade passet med att ligga på min långa foamrollis och här ligger jag bara och slappnar av. Det är skönt även om det kanske inte ser ut så⁉️ Riktigt bra för hållningen och helt perfekt att köra lite balansträning samtidigt. Bara att lyfta upp ena benet eller armen eller jobbar du diagonalt.

Det är ingen fara om du skulle ramla av den, det är nära till marken.

Min älskade rockring och jag, vi funkade bra ihop i kväll. Så stolt över mig själv, att jag klarar av att förflytta mig både framåt, bakåt och snurra runt medans ringen snurrar. Det är mycket roligare att rocka när jag kan göra något under tiden, bara att stå still på samma ställe är lite långtråkigt! 😉

I morron så ska jag köra ett helt nytt pass med styrketräning och det ser jag framemot!

Vet du vad??

Det bästa med semestern, det är de där lata mornarna och jag älskar det läget! ♥️

Jag kör med samma sköna inställning som Skalman har, det gjorde jag under hela förra semestern och varför ändra på ett vinnande koncept‼️😉

Just det…. Ett litet tips om du äter hamburgare och är trött på att det rinner dressing med mera! Placera hamburgaren i ett kaffefilter, funkar hur bra som helst. Inget spill och det här funkar till toast oxå! Ibland så kommer jag på bra saker‼️😉

Ha det gott och Njut utav sommaren!

Kram och Vi ses!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.