TJOHOOOOO!!! 

I dag vaknade jag tidigt, inte för att jag var pigg utan för att jag frös. Termometern visade 6 grader ute och knappt 17 grader inne så i dag var det rätt läge att sätta på några element. Jag vill inte ha det för varmt, så jag satsar på lite lagom värme istället. 

Det blev en lång förmiddag i dag, med tanke på att jag inte kunde somna om.

Jag har hunnit städa och i dag så var det faktiskt kul att städa, till och med riktigt kul. Så skönt att kunna hänga ut mattor, filtar, sängkläder med mera på vädring. Känslan att plocka in allt det här, massor av frisk luft följer med in! 

Är så nöjd med min lilla lägenhet, brukar kalla den för min lilla fiskarstuga.

Min baksida den kan inte bli så mycket bättre, kolla själv‼️

Jag kan hänga tvätt ute och kolla vad nära jag har till naturen. Lika fint året runt med en massa härliga färgskiftningar, så mysigt och så värdefullt att få bo så här bra.

Solen skiner ute och nu är jag färdig med min lilla paus! 

Nu väntar höstsolen på mig och Ha en jättemysig lördag! 🙋

Kram! ♥️

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.