TJOHOOOOO!!!

Lite bilder från i går, egentligen så skulle jag ha bloggat i går kväll men en av mina favoriapppar som mina bilder hamnar i innan de hamnar i bloggen krånglade men nu funkar den igen.

Vilken härlig dag det var i går, jag jobbade och var inne på kontoret och vad jag tyckte om det, kan du säkert ana eller till och med lista ut. Men på lunchen var jag ute och mina steg gick mot gatuköket, så skönt att sitta där i solen, vila huvet och bara få vara ett tag. 

Jag var inte ensam, det var fler som passade på att äta ute i solskenet. Helt otroligt vilken skillnad solen gör, de flesta blir i alla fall glada och är lite pratsugna.

Nu är lyckan total hemma hos mig, mina trädgårdsmöbler är hemma hos mig igen. Lika härlig känsla vartenda år när jag tvättar av dom med vanligt enkelt såpvatten. Vattnet häller jag ut där jag vet att myrorna brukar vara, de brukar fly för de gillar inte såpa.

Återvinning kallar jag det här för.

Precis som jag både anade och troddde så kickade en grym träningsvärk in i magen efter att jag rockat loss med rockringen i förgår. Hade tänkt att träna men insåg att med den träningsvärken kan jag inte göra så mycket. 

Så det blev en skön kvällspromenad istället och jag älskar verkligen att vara vid Emån. Fortfarande så ligger det lite is kvar men utanför isen så var det så mycket fåglar och olika sorter. Undrar vad de säger till varandra, de pratade på för fullt därute och de mindre fåglarna kvittrade i träden.  Ser du gärdsgården? Den är så fin och den är en del utav Emån och Småland. 

Det finns en liten gångväg bredvid Emån och där finns det här trädet och precis fullt med videkissar. Om det är riktiga eller falska vet jag inte, men så otroligt fint och har aldrig sett så många på en gång.

Ett utegym finns i Kvillsfors och bara några minuters gångavstånd från mig och nära vattnet. Var bara tvungen att köra lite övningar och det blev verkligen lite. Bara att gå fort i bildäcken gjorde ont i magen och det säger en hel del, eller hur?!!! Det blev en lugn promenad i däcken men all träning  är bättre än ingen träning alls. 

Testade att köra lite axellyft och marklyft och det gick sådär bra men i dag så känns det bättre. I kväll hoppas jag att jag kan köra på som vanligt med träningen, rockringen är en grym utmanare. Bra för flåset och bra träning för rygg och mage. 

Så varmt som det var i går kväll brukar det ibland inte vara på midsommarafton. Nästan 18 grader varmt vid åttatiden och då är vi i början på april bara. Jag har en skön baksida, så nära naturen och här trivs jag. Mycket fåglar i träden som kvittrade och flög omkring. Bara att sitta här och andas, det är så skönt och så välbehövligt. ♥️

Snart dax att ta tag i den här dagen och Ha en fin dag, njut och ta tillvara på den.

Kram och Vi ses! ♥️

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.