TJOHOOOOO!!! 

Kikar in i bloggen för att säga….

”Hej på dig!”

Det här med att bada och simma i öppet vatten, är bara så helt underbart!

I dag så valde jag att köra mitt träningspass i vattnet och som jag har njutit! Så skönt att sträcka ut på hela mig, få uppleva en enorm frihetskänsla och skogen, berget där som du ser på bilden simmar jag emot. Att ligga där i vattnet och spana efter lite mysiga hösttecken, det är så magiskt. Bakom träden skymtar knallröda rönnbär och löven börjar ändra färg och en del har trillat ner i vattnet.

Jag tror att du märker vad jag vill ha utav min träning‼️Den ska ge mig något tillbaka och oavsett om jag kör den i vattnet, i naturen, på gräsmattan eller inne!

En härlig kväll har jag utanför mitt fönster, sitter ute och bloggar. Inga mygg och så mysigt på alla sätt och vis! Det är verkligen nu som livet är mitt! ♥️

Må så gott och Ta hand om dig!

Kram!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.