TJOHOOOO!!! 

Vilken härlig dag, jag lovar att jag har njutit och under tiden har jag  fått lite gjort! ☀️☀️☀️

Jag älskar min lilla trädgård och för mig är det en skön avkoppling att klippa gräs, fylla på med ny jord i rabatter och pallkragar. Inget stress har fått komma i närheten av mig i dag! 

Som du ser på bilderna så har jag pysslat om mig själv, ätit ute, fikat ute och slappat i solstolen emellan varven. Pratat lite med mina grannar och lyssnat på fåglarna.

De små myrorna som sprang runt i rabatten bredvid verandan, fick sig en skön såpdusch! Myrorna gillar inte såpa, de flyr‼️🐜🐜🐜🐜🐜

Förra året så hade jag myrinvasion, både inne och ute och det vill jag inte ha igen. Såpa är bra till mycket, miljövänligt och det doftade sommar och rent när jag höll på! 😀

Här är det en kamp mellan mig och ogräset mellan plattorna! Men det är jag som vinner duellen, ogräsättika och ett bra redskap att få upp ogräset med och mer behövs inte! Ogräsättikan häller jag i en tom flaska med t ex fönsterputs och hur smidigt som helst att spraya ner det mellan plattorna. 

Jag gör allt för att inte mitt tålamod ska ta slut‼️😉

När trädgården var färdig och jag nöjd, så blev BELÖNINGEN  en skön dusch, sedan lite mat, kaffe och ett pass med skön rörlighetsträning och sportmassage på gräsmattan! 😅☀️❤️ Kolla himlen så blå och helt underbar, det ligger inte något filter på bilderna utan så här såg det ut. 

Jag har bott i min lilla stuga i 3 år nu och jag stormtrivs! ☀️❤️😍

Här kommer jag att bo kvar och egentligen så är det en lägenhet men den känns mer som en liten fiskarstuga, faktiskt‼️😂 Under tiden jag gått och pysslat ute i trädgården, så har jag sagt till mig själv så många gånger: ”Vilken tur att jag tog beslutet att börja träna och röra på mig, hade jag inte haft all min träning med mig så hade jag aldrig klarat av att fixa min trädgård själv!”

🍀MIN ÄLSKADE TRÄNING GER GOA RESULTAT🍀

Fortsätt att ha en go kväll och Njut utav livet‼️❤️☀️🍀

Kram och Vi ses!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *