TJOHOOOOO I SOMMARVÄRMEN!!! 

FÖRST….. Ett jättestort TACK från hela mitt ♥️ till alla som var med och tränade i eftermiddag. Ett härligt gäng på cirka 20 personer från Vetlanda kommun, har jag haft den stora förmånen att få hänga med i eftermiddag. 

BRA JOBBAT i ett underbart sommarväder och eran goa energi smittade av sig på mig. 

Ha fokus på barnasinnet, lek, busa och ha kul i jobbet och då ordnar sig resten oxå‼️😂😂😂😂

Längtar tills vi ses nästa gång! 😅

När jag kom hem från jobbet så käkade jag lite mat, slappade i solstolen och vad hör jag då⁉️

Jo, Hemglassbilen och det gick bara inte att låta bli att handla lite glass! Det är bara sommar en gång om året, eller hur! 😎 Valde på ett paket där det fanns isglass i, men jag valde ett annat paket istället. Har en helt galen kärlek till isglass och har svårt att bara äta en…… 😉

Det blir gärna några stycken efter varandra! 

En dag kvar att jobba och ett pass kvar, så tacksam att min kropp har svarat positivt på alla utmaningar den har fått under veckan. Jag är stolt över min kropp, alltifrån tårna upp till huvet och i kväll så gav jag den lite extra kärlek….. 

Ett skönt pass med yoga, rörelseträning, fötter och knän fick lite extra fokus på sig och till sist så blev det ett skönt fotbad ute på gräsmattan. Honung och grönsåpa i vattnet och så mysigt att sitta där och plaska lite samtidigt som jag njöt utav kaffe och sol!

En härlig sommardag har det varit i dag och minnena ifrån den här dagen tänker jag hålla hårt i. Den här dagen har gett mig mycket tillbaka, jag har fått go feedback och härlig energi och det betyder så mycket.

Nu ska jag snart krama kudden!

Gonatt och Sov så gott! 😴💤💤💤💤💤

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *